2777
2789
عنوان

چیکار کنم شما بگید

49 بازدید | 15 پست

یه نفر و دوس دارم خیلی زیاد 

نمیدونم چه حسی  بهم داره 

رفیق باز دختر باز 

هی میخوام باهاش صمیمی بشم بهش نزدیک بشم نمی تونم 

نمی دونم کار درستی کردم یا نه ولی پیش چند تا فالگیر و دعا نویس رفتم همشون میگن ستاره بختتون جفت نیست محاله بهم برسین

تو رو خدا بگین چیکار کنم خسته شدم دیگه 😭😔

میشه قید این دوست داشتن و بزنی؟

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم بخدا شب و روز ندارم خیلی سعی کردم ولی نمیشه

حقیقتا با چنین ادمی با این خلق و خو ها تو رابطه رفتن اشتباهه 

بازم صلاح خویش را خسروان دانند

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

این بار به روزی فکر کن که بهش رسیدی ولی هرروز خردتر از قبل میشی تحقیر میشی چون اون نمیتونه این خصلت مزخرفش رو ترک کنه فقط تو تحمل میکنی هی عزت نفست خردتر میشه تا بالاخره یه جا با یه درد و غم بزرگ خودتو از منجلاب بکشی بیرون و تازه برسی به نقطه ای که همین الان هستی البته با یه روان بیمار و افسرده .... خودتو نابود نکن دختر 

این بار به روزی فکر کن که بهش رسیدی ولی هرروز خردتر از قبل میشی تحقیر میشی چون اون نمیتونه این خصلت ...

اینا به کنار 

دلم میخواد  فقط بدونم من چند سال دارم از دوس داشتنش زجر می کشم اون اصلا دوسم داره یا نه

این بار به روزی فکر کن که بهش رسیدی ولی هرروز خردتر از قبل میشی تحقیر میشی چون اون نمیتونه این خصلت ...

دیشب انقدر دلم گرفت انقدر گریه کردم خدا رو قسم دادم بهم بدتش انقدر نذر کردم انقدر دعا خوندم 

انقدر دلم گرفته دیگه هر روز می بینمش داغ دلم تازه تر میشه نمیتونم کاری کنم

دیشب انقدر دلم گرفت انقدر گریه کردم خدا رو قسم دادم بهم بدتش انقدر نذر کردم انقدر دعا خوندم

رهاش کن حتی اگه یک درصد این شخص عوض بشه و آدم خوبی بشه اگه مال تو باشه خودش پیدات میکنه زیادی به یه چیز گیر بدی بیشتر ازت فاصله میگیره به خدا بگو اگه میتونه به صلاحت باشه خودش بهت بده و رهاش کن ... آخرش چندسال دیگه دوتا حالت داره یا این اتفاق افتاده یا تو انقدر تغییر کردی و آدم بهتری داری که حتی حاضر نیستی با این آدم عوضش کنی ...

ولی نذار الان تو این شرایط با این خصوصیات اخلاقی که داره به بازیت بگیره باور نکن گول نخور پسر دخترباز به هیچ دردی نمیخوره تهش هم همونیه که بهت گفتم خدا اگه بخواد عذابت بده فقط قسمتت میکنه و بس