2777
2789
عنوان

من مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 31 پست

عزیزم من که بچه داشتم میدونم یه بچه ۵ساله گاهی یه حرفایی میزنه که واقعا کسی یادش نداده و از اینور ازاونور شنیده و با خودش تحلیل کرده و یه چیزی گفته

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فکر نکنم بهش یادداده بشه ولی احتمالش حرفش تو خونشون رد و بدل شده که بچه شنیده شایدم بچه از خودش گفته ...

نه بچه پیش خودمه خیلی وقتا اصلا تو این باغ نیست اینو یا شنیده از مادرش یا بهش گفته برو بگو آبروشونو روح و روانشو نابود کن

نه بچه پیش خودمه خیلی وقتا اصلا تو این باغ نیست اینو یا شنیده از مادرش یا بهش گفته برو بگو آبروشونو ...

بی خیال اصلا اگه یه درصدم با قصد و نیت بوده قصدش بهم ریختن شما بوده شما بهم بریزی یعنی به هدفش رسیده پس به روی خودت نیار بگو خودم برای خودم کافیه رو پای خودم وایمیستم نیاز به کسی ندارم 

ولی جدی در مورد ازدواج به خاطر سنت ناامید نباش اگر خودت دلت میخواد ازدواج کنی البته

من دختر عممه نزدیک چهل سالش بود ازدواج کرد 

عزیزم چند سالته مگه شما ؟الان دیگه سن ازدواج خیلی بالا رفته من دوروریام دخترا فامیلمون همه سن بالا ا ...

۳۲سالمه ۲۰سال زن داداشمه برا همه فرشتست برا دخترای مجردخونه پسرای مجرد خونه شیطان خیلی آدم بدیه

خواهر زن دایی من به خالم گفت دختر بدبخت ترشیده خالم ناراحت شد ولی چیزی نگفت ولی مامانم از ته دل گفت خدایا خودت نشونش بده بعد یه مدت شوهرش طلاقش داد بعد چند سالم سرطان بدخیم گرفت همش داره درد میکشه 

خالم ازدواج کرده الان خیلی خوشبخته ۳ تا هم بچه ی خوشگل داره 

ممنون ک اینقد حس آدما براتون مهمه دارم گریه میکنم بخدا دلم خیلی شکسته

محل نزار بهش

نمیشه به داداشت بگی که بزنه دهن زن و بچه بیرحمش؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

محل نزار بهشنمیشه به داداشت بگی که بزنه دهن زن و بچه بیرحمش؟

نه داداشم عین زن داداشمه 

اون جوونیاش دزد و معتاد و بیرحم بود 

زن داداشمم خیلی بدجنس و بیرحم 

حس میکنم درو تختن اینا

خواهر زن دایی من به خالم گفت دختر بدبخت ترشیده خالم ناراحت شد ولی چیزی نگفت ولی مامانم از ته دل گفت ...

چقدر خوبه منی ک تحمل درد هیچکسو هیچوقت نداشتم ولی ببینم خدای منم با مادرمو و عروسش خیلییییییی تقاص بدن