سلام ۴سالی هست ازدواج کردم خانواده همسرم زیاد از من خوششون نمیاد حتی مراسم عروسی هم نداشتم هیچ کاری حتی برای پسر خودشون هم نکردن خلاصه همه چیز برای من عقده شده خیلی هم خانواده ضعیفی هستند حتی به روم آوردن که ما نداشتیم برات کاری کنیم با اینکه تو این چندسال مراسم هرکسی رفتن تمام و کمال وظیفه خودشون را انجام دادند.الانم ظاهری باهم خوبیم البته با خواهر شوهرم از همون روز عقد مشکل داره با من و قهریم
شوهرم هیچ حقی را به من نمیده تا میگم خانوادت اینجای کارشون اشکال داره سکوت میکنه ولی از خانواده خودم که میشه خیلی قشنگ هم صحبت میشه راجع به هر موضوعی . حالا جالبه پدرشوهرم جمعه داره از شهرستان برمیگرده زنگ زد به شوهرم گفت جمعه میای ترمینال دنبالم ؟ اینم گفت آره با اینکه شوهرم ماین نداره فروخته
ماشین من را میخواد ببره ولی هنوز به من نگفته من ماشین برای خودمه از مجردی داشتم و اوردم شوهرم خریده حالا به نظرتون چی بهش بگم چون اصلا دلم نمیخواد از جانب من هیچ حسابی برای خانوادش باز کنه چون اونا هیچ کاری برام نکردن حتی یه جوراب برام نگرفتن یا هیچ قدمی برنداشتند حتی جهاز برون من نیومدن گفتن چون کرونا بود نیومدیم همش کرونا را توی همه چیز بهانه کردند.