2777
2789

بچه ها نه دروغه نه چیزی فقط نیاز به کمکتون دارم 

با دلیل بهم بگید چون مهترین تصمیم زندگیمه

پدرم زندانه مامانم خودش خرج در میاره حدود ده ساله دست بزن داره و هروقت میومد خونه دل ما خون 

مامانم زن خوب و ارومیه بخوام برگردم مشکلی نداره 

من یه بیماری هم دارم که واقعا آزار دهنده ست از لحاظ جسمی

یه بچه دارم یکساله نشده و همسرم بی نهایت عاشقشه و پدر خوبیه مهریه مک میبخشم بچمون میگیرم 

اول خوبی هاشو میگم 

خسیس نیست همه رستوران ها همه تفریح ها همه چیزهایی که نیاز دارم فراهم 

خونه شغل خوب موقعیت خوب همه چیز 

بدی هاش

دست بزم داره در بعضی  مواقع بی نهایت خیانتکار و حتی با دختر عمه م دوست بوده متلک گو و تو سر من میزنه بیماری مو که اگه من نبودم کسی تورو میگرفت

همش هم انتظار داره برم خونه مامانش اینا و بچه ننه

خانواده ش 

بی نهایت باهاشون احساس بدی دارم از مادرشوهر پدرشوهر و برادر شوهر و خواهر شوهر جاری گرفته تا همه

همش توقع بی حا اصلا نمی‌ذارن راحت زندگیمو بکنم و بی نهایت فرق گذار بین من و جاری خیلی هم دامو شکستن که تو مریض بودی پسرم تورو گرفت مادر نیستی شیر خشک میدی میری پی هرزه بازی البته بعد عذرخواهی کردن ولی به حال من چه فایده

اگه بشه با علت بگین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خسیس نیست و همه چی برات فراهمه پس انداز کن    فقط پول میتونه کاری برات بکنه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

اگ من بودم اولا با همسرم خوب میشدم بعد ازش پول میگرفتم واس خودم طلا میخریدم و پس انداز میکردم خیلییی زیاد...

بعد چند سال با پول پس انداز و طلا میتونی جدا بشی بدون این ک نیاز ب کسی داشته باشی...

البته اگ اوضاع مالی شوهرت خوبع

اگه نتونی درست کنی وضع رو فایده نداره

علتشم که ادم مهمترین نیازش ارامش هست چه روحی چه جسمی و همه چیزای دیگه باید دست به دست هم بدن برای رسیدن به این نیاز 

شما عملا از این نیاز محرومی

🧔اقا هستم

بیماریت چیه؟

بچه رو کی نگه میداره اگه جداشی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".