2777
2789
عنوان

شهر بانه برای زندگی چطوره

820 بازدید | 14 پست

من اصفهانی ام نامزدم از کردستان 

چون غریبم فکر نمیکنم خوب باشه اونجا برام

نظرتون چیه؟

خدایا کم آورده ام،در لیست آدم هایت اشتباهی شده...    اسم من ایوب نیست*

خب سخت غریبی حالا هر شهری ک باشی 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار واس خرید رفتم تا آخر عمرم بسمه اصلا حال و هواش یه جوریه آدم دلش میگیره

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

زندگی کردن تو شهری که بهش تعلق نداری هم سختی داره هم خوبی

بستگی به ظرفیت و صبر خودت داره

بانه شهر قشنگیه و مردمان خوبی هم داره اما بازم گفتم بستگی به خودت داره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من یه بار واس خرید رفتم تا آخر عمرم بسمه اصلا حال و هواش یه جوریه آدم دلش میگیره

چطور مگه چجوریه 

هواش خوبه که

زندگی کردن تو شهری که بهش تعلق نداری هم سختی داره هم خوبیبستگی به ظرفیت و صبر خودت دارهبانه شهر قشنگ ...

بله ولی زبونشون سخته و فک کنم غریب ندارن زیاد

بله ولی زبونشون سخته و فک کنم غریب ندارن زیاد

دیگه باید باهات فارسی حرف بزنن

نه خیلی کمه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

عزیزم ببخشید توام جای خواهرم ولی عقلت رو از دست دادی؟ ادم از اصفهان میره بانه؟بانه ما رفتیم مردم بدی ...

جنگ بود؟ ماکه میریم خبری نیست😂

عزیزم ببخشید توام جای خواهرم ولی عقلت رو از دست دادی؟ ادم از اصفهان میره بانه؟بانه ما رفتیم مردم بدی ...

مگه چطور بود؟

چطور مگه چجوریه هواش خوبه که

هواش خوبه مردم هاشو میگم من که احساس خطر میکردم اونجا یکی دو ساعت بزور موندم اونم چندتا وسایل آرایشی خریدم اومدیم بنظرم نری بهتره یاد سریال سقوط افتادم نمیدونم دیدیش یا نه 

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست