2777
2789
عنوان

ضایع پیام بدم

107 بازدید | 14 پست

خودم گفتم استراحت کن خودت پیام بده الان حوصله ام سر رفته دلم میخواد حرف بزنم ولی نیست پیام ندم؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رابطتون در چه حده!؟چند مدته باهمین عزیزم!؟

حدود ۵/۶ ماه میشناسمش عزیزم فقط آشنایی هنوز ندیدمش حتی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

رل یا نامزد؟

هیچکدوم فقط دارم باهاش آشنا میشم

چطور ب کسی ک ندیدیش دل بستی

واقعیتش دل نبستم اما ازش بدمم نمیاد خیلی آدم خوبیه اینو ثابت کرده 

اما اول شهر ما بود الان رفته شهر خودش دوباره میخواد بیاد اینجا واسه همین ازش بدم نمیاد

واقعیتش دل نبستم اما ازش بدمم نمیاد خیلی آدم خوبیه اینو ثابت کرده اما اول شهر ما بود الان رفته شهر خ ...

خب بهش پیام بده ی سوال الکی بپرس تا سر حرف باز بشه 

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
خب بهش پیام بده ی سوال الکی بپرس تا سر حرف باز بشه

ضایع نیست ؟ نگه چقدر آویزون و بیکاره😅

[QUOTE=344257016]ضایع نیست ؟ نگه چقدر آویزون و بیکاره😅[/QUOT

ضایع نیست اما اگ حس میکنی اینطور فکر میکنه صبر کن تا خودش پیام بده

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
[QUOTE=344257016]ضایع نیست ؟ نگه چقدر آویزون و بیکاره😅[/QUOTضایع نیست اما اگ حس میکنی اینطور فکر می ...

اره فکر کنم صبر کنم 😂

توی این 6ماه بیشتر اوقات باهم بودین یا نه!؟

چندبار من بدجور باهاش دعوا کردم گفتم پیام نده 

الان یه چند وقته بیشتر باهم حرف می‌زنیم

یعنی اولش چون همو نشناختیم خیلی درگیر بودیم

چندبار من بدجور باهاش دعوا کردم گفتم پیام نده الان یه چند وقته بیشتر باهم حرف می‌زنیمیعنی اولش چون ه ...

عزیزم اگه در طول روز کم باهم هستیم پیام نده 

اما اگه نه زیاد باهم هستین میتونی پیام بدی 

ولی بهتره باز صبر کنی تا اون پیام بده 

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
عزیزم اگه در طول روز کم باهم هستیم پیام نده اما اگه نه زیاد باهم هستین میتونی پیام بدی ولی بهتره باز ...

امروز خیلی حرف زد با اینکه سرکار بود احساس کردم خسته است خودم گفتم برو هنوزم پیام نداده🥲🥲🥲