2777
2789
عنوان

ادم حسود

266 بازدید | 16 پست

ازادم حسودبترسین ازهمونا ک جلوروتون نمیتونن چیزی بگن ولی پشت سرباخاک یکسانتون میکنن ازهمونا ک فکرشو نمیکنید ازهمونا ک خوش ندارن خوشیاتون ببینن همه میگن گذشت کنید ازاین ادما ولی بنظرم لذت بخش تر از تلافی وجودنداره تابفهمن چ دردی داره کاری ک باهات کردن اونم بی دلیل 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

موافقم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه حرفت درست بود جز تلافی.

تلافی زیاد جالب نیست چون خیلی انرژی از آدم میگیره و از اهداف خودمون دور میشیم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

حسود خودشم خیلی اذیت میشه ...هیچ حسودی نیست که زندگی آرومی داشته باشه

اره عزیزم همینطوره، وگرنه موندممن چ هیزم تری بهشون فروختم ابروموپیش خانواده شوهرم بردن 

همه حرفت درست بود جز تلافی.تلافی زیاد جالب نیست چون خیلی انرژی از آدم میگیره و از اهداف خودمون دور م ...

خیلی ناراحتم خیلی باابروم بازی کردن اونم پیش خانواده شوهرم ذهنیتشون نسبت بهم خراب کردن ازخدا میخوام همینکارو باهاشون بکنن

با حرفات موافقم

فکرکن سرت توزندگیت غرق تومسائل زندگیت بعد ابروتومیبرن بعد بخودت میای خدایا مگه من چکارشون کردم من ی ازدواج ناموفق داشتم یکی ازاشناهامون میره پیش خانواده شوهرم میگ اینا خانواده نیستن این دختر مشکل داشته طلاقش داشتن بدخانواده شوهرش رونمیداده و...  وای خدا مغزم سوت کشید من بخاطر خیانت طلاق گرفتم اونوقت ببین اونا چی گفتن 

آفرین بر حسادت ! چه عدالت پیشه است ! پيش از همه صاحب خود را مى‌كشد!

خداازشون نگدره باحسادت هم ابروتومیبرن هم خیلیارو دیدم زندگیا روازهم میپاشونن 

خیلی ناراحتم خیلی باابروم بازی کردن اونم پیش خانواده شوهرم ذهنیتشون نسبت بهم خراب کردن ازخدا میخوام ...

عزیزم بسپار به خدا و مطمئن باش به بدترین شکل ممکن تاوان میدن، غصه نخور.

بردن آبروی مومن تاوان سنگینی داره. به خدا بگو در هر دو دنیا تاوان بدن و من با چشمام ببینم.

من خودم تجربه دارم که میگم. بدترین نقشه هارو برام کشیدن. بدترین ضربه ها و تهمتهارو بهم زدن. حتی شوهرم نزدیک ترین فرد زندگیم بهشون پر و بال میداد و باهاشون همکاری میکرد.

ولی آخرش خدا همشون پرت کرد جایی که لایقش هستن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عزیزم بسپار به خدا و مطمئن باش به بدترین شکل ممکن تاوان میدن، غصه نخور.بردن آبروی مومن تاوان سنگینی ...

واقعا بهم ریختم واقعا دیگ ازادما گریزونم دوستندارم باهیچکی درارتباط باشم

واقعا بهم ریختم واقعا دیگ ازادما گریزونم دوستندارم باهیچکی درارتباط باشم

قشنگ حس و حالتو درک میکنم.

من ۷ سال تمام پیش خدای خودم ضجه میزدم که خدایا کاری کن با من کار نداشته باشند.

دیگه آخراش کفر میگفتم که خدا هم طرف ظالمه. ولی در حقیقت خدا دنبال بهترین فرصت بود برای مجازات کارهاشون.

ولی از حسادتشون خودشون بیشتر از همه آسیب میبینن و برا خودشون انرژی منفی جمع میکنن.

آبجی غصه نخور. پایان شب سیه سپید است عزیزم

قشنگ حس و حالتو درک میکنم.من ۷ سال تمام پیش خدای خودم ضجه میزدم که خدایا کاری کن با من کار نداشته با ...

عدرمیخوام ولی حالم ازشون بهم میخوره حسادت باعث میشه ابروی دیگران ببری چش ندارن ببینن سرت توکارخودت وکارب کسی نداری بی حاشیه ای