2777
2789
عنوان

کی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 36 پست

ولی متاسفانه نمیدونم کجای قرآن و کدوم آیه هاس حالا هرکی چیزی حدیثی آیه ای به ذهن داره بگه با دلیل مدرک بهش بگم قشنگتره و قابل اعتمادتر 

احساس میکنم حکمت خدا رو براش توضیح بدم اصل سوال برطرف میشه

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آیت الکرسی رو که می خونم خدا رو بیشتر باور میکنم  احساس میکنم خدا کنارمه و حواسش بهم هست&nbs ...

دقیقا مخصوصا اونجاش که میگه آن چه که پیش رو دارید و پشت سر میداند و چه کسی بدون اذن اون شفاعت کند اینجاشو خیلی دوس دارم

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
یکی دیگه هم خودم یادم اومد تو قرآن میگه حتی یه برگی از درختان بدون حکمت به زمین نمیفته و اینکه خدا ا ...

من جدیدا میخوام قران و ختم کنم فقط معنی میخ نم,  چون به نظرم هدف از قران اینه که بفهمیم چی به چیه,  وگرنه چه فایده ای داره هزار بار عربی بخونیم و هیچی نفهمیم,  تمام چیزایی که برامون سواله جوابش و پیدا میکنیم,  اصلا ادم مذهبی نیستم و شاید کسی ظاهرم و ببینه حتی به فکرشم نرسه نماز بخونم و اهل این حرفا باشم,  ولی به خدا و تمام حرفاش اعتقاد دارم,  خیلی چیزارو هم دیگران زیاد کردن,  تو همون قران خست که خدا نمیخواد به بنده خاش سخت بگیره,  یه سری چیزا دستوره,  چلی بقیه چیزا رو میگه اگه بکنه بهتره برای خودش,  اجبار نکرده,  

ممنون میشم برای 

تو قران گفته باید خودتو بشناسی بعدش به معرفت میرسی.وقتی به وجود جسمانی خودت نگاه میکنی میلیاردها  سلول و و عصب..به ساختارهای مغز هزاران هزار دندریت واکسونوو...همه وهمه یک هدف مشترک دارن واون هم خدمت به انسانه...کی اینا رو هدایت میکنه؟به دنیای اطرافمون نگاه کنیم..خلقت اسمانها وزمین..چطوری تو یک مدار مشخص در حرکتن...وخیلی نشانه های دیگه که نشون میده دنیا دارای یک خالق بی همتاست...

خدایا میدانم که میبینی....
جواب سوال دوستت تو خود تک تک آیه های قرآنه بهش بگو اگه میخواد واقعا به وجود خدا ایمان بیاره قرآن رو ...

شاید یه دفعه براش سخت باشه اینکارو کنه من مسولیت بزرگی دارم باید با جوابم یه جور علاقه مندش کنم به این کار

من جدیدا میخوام قران و ختم کنم فقط معنی میخ نم,  چون به نظرم هدف از قران اینه که بفهمیم چی به چ ...

خیلی کار خوبی میکنی منم که الان فقط معنیا رو یادمه چون تا حالا یکی دوبار کل معنی قرآنو خوندم ک نتیجه خیلی قشنگیم داشت باعث میشه هرچیزیو اتفاقیو ببینی یاد آیه قرآنیش بیفتی که خدا در موردش چی گفته

تو قران گفته باید خودتو بشناسی بعدش به معرفت میرسی.وقتی به وجود جسمانی خودت نگاه میکنی میلیاردها &nb ...

👏👏👏👏👏👏🙏 آفرین اشاره خوبی کردی 

مکالمه دو جنین در شکم مادر :

🔸اولی: تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟

🔹دومی: آره حتما. یه جایی هست که می تونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم

🔸اولی: امکان نداره!

ما با جفت تغذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده.

🔹دومی: شاید مادرمونم ببینیم

🔸اولی: مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش

🔹دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه.

🔸اولی: من مامانو نمیبینم پس وجود نداره.

🔹دومی: اگه ساکتِ ساکت باشی صداشو میشنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس میکنی...

این مکالمه چقدر آشناس! 

تا حالا بودنِ خدا رو اینطوری به همين سادگی حس نكرده بودم؛

شاید این کمک نکنه به دوستتون ولی نمیدونم چرا تا پستتو خوندم یاد این متن افتادم چندروز پیش خوندمش 

اگه میشه برا سلامتی پدربزرگم دعاکنید 
شاید یه دفعه براش سخت باشه اینکارو کنه من مسولیت بزرگی دارم باید با جوابم یه جور علاقه مندش کنم به ا ...

خب تو هم کمکش کن از کم با هم شروع کنین .اونم پا به پای شما بیاد  کم کم علاقه مند میشه

دلتنگم و با هیچ کسی میل سخننیست کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست
مکالمه دو جنین در شکم مادر : 🔸اولی: تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ 🔹دومی: آره حتما. ی ...

خیلی زیبا و دلنشین با وجود سادگیش قابل هضمه،  عالیه 

استارتر ایه ایی که مد نظرته تو سوره مومنون هست..خیلییی قشنگه

جدی ممنون