2777
2789
عنوان

نظر بدین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 136 پست
ب سلامتي بيا تل واسم عكس بفزست😡

الان بیام یا بعد عروسی؟

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دقیقا تخت و رو تختی من اینه ولی این عکس نتی هست

سلام مرسانا جون.. بالاخره رو تختي خريدي..

مبارك باشه خانومي♥️♥️😍

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
عزيزم فرد تا فرد فرق مي كنه.مثلا همسر من خدا رو شكر همونه ك نشون ميداد. اينو ميگن چون معمولا د ...

آهان درست میگی

اتفاقا ما قبل عقد که نامزد بودیم خیلی دعوا و استرس داشتیم وقتی عقد کردیم خیلی اوضاع بهتر شد

اوایل عقد هم بیشتر بحث و دعوا میکردیم ولی بعد از ی مدت به این نتیجه رسیدیم بیشترش سر خانواده ها و رسم و رسوماته

الان خداروشکر مشکلی با هم نداریم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
الان😁

ساراجون هنوز جهیزیم کامل نیست و عکس ازش ندارم تو اولین فرصت تا قبل عروسیم برات میفرستم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

آهان درست میگی اتفاقا ما قبل عقد که نامزد بودیم خیلی دعوا و استرس داشتیم وقتی عقد کردیم خیلی اوضاع ...

اصن كلا همههههه ي دعووا ها فقط سر  خانواده هاست 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
روتختي و تخت اينده من

خوشگله😍

از این مدل ها هم من امشب دیدم

مدلی که خودم خریدم هم این رنگشو داشت

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
سلام مرسانا جون.. بالاخره رو تختي خريدي.. مبارك باشه خانومي♥️♥️😍

سلام گلم 

بله عزیزم

رو تختی شما رو توی شهرستانمون پیدا نکردم وگرنه عاشقش بودم

ممنون عزیزدلم😍😍

آهان درست میگی اتفاقا ما قبل عقد که نامزد بودیم خیلی دعوا و استرس داشتیم وقتی عقد کردیم خیلی اوضاع ...

عزيزم خودتون. درگير رسم و رسومات نكنيد اين دوران ميگذره. استرس ب خودتون سر اين چيزا وارد نكنيد.هرچي پي رسم و رسوم رو بگيريد بدتر ميشه

خوشگله😍 از این مدل ها هم من امشب دیدم مدلی که خودم خریدم هم این رنگشو داشت

عاشق اين رنگم مرسي گلي

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼