2777
2789
عنوان

نظر بدین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 136 پست
شروع كردي جهيزيه خريدن😍😍 خيلي حال ميده😑😑

من که دیگه داغووووونم 

کجاش حال میده؟

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزيزم همچين خبري نيست مردت مرد باشه  بهونه گير نباشه غرغرو نباشه شمام خانوووم باشي  م ...

آهان خداروشکر اینجوری نیست

گذشت داره

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
از جهيزيه اي ك خريدي عكس نداري😃😃

۴ روز دیگه عروسیمه 

بعد عروسیم میام عکس های جهازمو میذارم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

خوشحال میشم چون تازه رفته زیر ی سقف گفتم تا داغه بپرسم😁😁😁

عزيزم فرد تا فرد فرق مي كنه.مثلا همسر من خدا رو شكر همونه ك نشون ميداد.

اينو ميگن چون معمولا دوره نامزدي گل و بلبله همه ميخوان ايده آل باشن و گاها ممكنه با بعضي چيزا بر خلاف ميل باطني موافقت كنن. و كلا شرايط طوري هست كه عميق وارد مسائل نميشن توي اون دوره بيشتر به گشت و گذار و خريد ميگذره.اما توي زندگي همه چيز به حالت نرمال در مياد و احساساتي و چشم بسته نيستن. و مسائلو مشكلات زندگي روزمره وجود داره ك برخورد افراد بايد ديد كه در مواجهه با مسايل چطوره.در ضمن رابطه با همسر از رابطه با سايرين متفاوته.مثلا من دو تا برادر ميشناسم يكيش با ديگران رسمي و چارچوب داره ولي براي همسرش خيلي شوخ و بامزه. ولي اون يكي توي محيط دوست و خانواده و فاميل خيلي مهربون و با معرفت اما با همسرش متاسفانه اونجور ك بايد باشه نيست

۴ روز دیگه عروسیمه  بعد عروسیم میام عکس های جهازمو میذارم

مبارکه

خوشبخت بشی ایشالا😍

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
وووي عزيززززم تبررريك ميگم خانوووم  يادمه همسرت راه دور بود  الان پيش همين؟؟؟ خونه كجاا ...

اره عشقم پیش همیم 

اطراف اصفهان پیش مامانم اینا

البته خونه ساختیم😉