توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 10016 عنوان ساببیمینال 65 بازدید | 7 پست خودتون یا اطرافیانتون چه نتیجه ای ازش دیدین؟لطفا نگید دروغه چون ذهن ناخودآگاه آدم به هر چی فک کنه و روش تمرکز کنه اتفاق میفته برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️ 1403/04/06 | 19:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 10016 ولی دروغههه🥺🥺 خیلیا نتیجه دیدن برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
_نیلی_جان_ عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 3715 ببین من دوسال گوش دادم نتیجه هارو دیدم با خودم گفتم اونا نتیجه گرفتم منم میگیرم نتیجه نگرفتم ولی دیوونه شدم تمرکز ندارم حس میکنم ذهنم خیلی شلوغه سرچ کردم دیدم اونایی که نتیجه گرفتن هم همینطوری شدن کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
شهرفرنگ123 عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 9081 خیلیا نتیجه دیدن کی؟؟اگه گرفته بودن خب ازشون بپرس ...منو دوستم گوش دادم والا دریغ از یه ذره نتیجه
_نیلی_جان_ عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 3715 واقعا ذهنم خیلی درهم برهم کرده بود نشخوار ذهنی گرفتم اصلا درک نمیکنی چطوریت میکنه تازگیا دارم نماز شب میخونم بهتر شدم تو همین نی نی سایت سرچ کن عوارض سابلیمینال میبینی چطوری شدن کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 10016 واقعا ذهنم خیلی درهم برهم کرده بود نشخوار ذهنی گرفتم اصلا درک نمیکنی چطوریت میکنه تازگیا دارم نماز ... خب سابایی که معتبر نباشن همچین نتیجه هایی رو میدن باید قبلش تحقیق کنی که منبعش معتبره یا نه برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
_نیلی_جان_ عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 3715 خب سابایی که معتبر نباشن همچین نتیجه هایی رو میدن باید قبلش تحقیق کنی که منبعش معتبره یا نه از بهترین پیجای اینستا من ساب خریدم کلیییی پول دادم رایگان هم گوش کردم اصلا افتضاح بود بدتر دیوونه شدم ولی کلی پول دادم بابت این تو گول نخور کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶