زندگی1368 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 507 عنوان خرید نان 244 بازدید | 9 پست سلام خانوما. وقتتون بخیر. خانوما یسوال موقع خرید نون، نون هارو توچی حمل میکنید؟ میگن داخل پلاستیک نزارین. آخه پارچه ها هم داخلش نایلون هس 1403/04/06 | 18:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42103 سفره نخی یزدی اصل 😁 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آذر_57 عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 83711 یه عمره نون داخل نایلون میذارم چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
زندگی1368 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 507 ی پارچه مخصوص مال نان هست داخل آن مگه پارچه ها اخلشون پلاستیک نیس؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42103 از کجا خریدین؟ من یزدیم.همه جاهست .توی پلاسکوفروشی ها،سمت بافت تاریخی و... راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
hicp عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1205 کیسه نان دارم داخلش نخبه بیرونش پلاستیکی متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺