2777
2789
ممکنه فقط درد داشته باشم امروز ک باید پریود شم،ولی پریود نشم و حامله باشم؟منظورم اینه موقعی که آدم ح ...

علایم بارداری و قبل پریود شبیه هم اند و خیلیا بدون علایم باردار میشن.

تا یک هفته دیگه صب کن ایشالا خیره. ولی اونقدر دل نبند که بعد بخوره تو ذوقت. من بعد پری انقد گریه کردم مریض شدم 

بیخیال شو پیگیر و امیذوار نباشی به نفع ات هست

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

علایم بارداری و قبل پریود شبیه هم اند و خیلیا بدون علایم باردار میشن.تا یک هفته دیگه صب کن ایشالا خی ...

باورت میشع مثل افسرده ها همش میگیرم میخوابم هی میگم نکنه پریود شم

هی زیر دلم دو روزه درد میکنه ترشح سفید دارم ولی پریود نمیشم

باز میرم زیر پتو میخابم میگم کار نکنم پریود نشم😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشع مثل افسرده ها همش میگیرم میخوابم هی میگم نکنه پریود شمهی زیر دلم دو روزه درد میکنه ترشح س ...

منم همین کارها رو انجام دادم.همشووو😩

توصیه میکنم اونم زیاد که خودتو برای حالت منفی اماده کنی.

من چهار روزه پری شدم هنوز قفسه سینه و کتف و شونه ام درد میکنه از استرس و غصه و ...

مگه چند سالته ؟؟من سنم زیاده استرس دارم .

نی نی نمیاد مگر در بیخیالی و حالتی که منتظرش نیستی ،میخواد سورپرایز کنه،پس بچسب ب زندگیت.

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

منم همین کارها رو انجام دادم.همشووو😩توصیه میکنم اونم زیاد که خودتو برای حالت منفی اماده کنی.من چهار ...

دیگه داره میشه سی سالم

اون ماه کلی بخودم رسیدم کلی قرص و دارو خوردم کلی تغذیه رو عوض کردم،ولی انگار ...

دیگه داره میشه سی سالماون ماه کلی بخودم رسیدم کلی قرص و دارو خوردم کلی تغذیه رو عوض کردم،ولی انگار . ...

من ۳۲ام در حد تو نگرانم، منتطرم واسه اولی.

ولی اگه کلاه خودت رو قاضی کنی چقدر احتمال داره تو این حجم از استرست نی نی تشریف بیاره؟؟

بیخیالتر شو

راستم میگیخیلی این مدت فشار روم هست باید فکرمو بیشتر آزاد کنم

اگه شاغلی که مشغول کار بشو خودت رو درگیر کن کامل

اگه خونه داری بیفت دنبال خیاطی .

اصلا شروع کن خونه تکونی و بشور و بساب .

یکی اینا رو باید به خودم بگه البته ها..

اگه مشکلی نداری و سالمی نگران نباش اگه طولانی شد

نی نی میاد وقتی منتظرش نیستی. 

اگه شاغلی که مشغول کار بشو خودت رو درگیر کن کاملاگه خونه داری بیفت دنبال خیاطی .اصلا شروع کن خونه تک ...

سالمه سالمم،فقط دلم میخاد زودی بغلش کنم بوسش کنم 

امروز بچه دوستم سه ماهشه همش نازش میکردم بدو بدو براش شیرخشکشو درست میکردم ای خدا😍😭

سالمه سالمم،فقط دلم میخاد زودی بغلش کنم بوسش کنم امروز بچه دوستم سه ماهشه همش نازش میکردم بدو بدو بر ...

عزیزم حامله میشی مطمئن باش بخدا خودتو داری اذیت میکنی 

نکن با خودت اینجوری ،نی نی هم راضی نیست ها 😂🥹