2777
2789
عشقی ک خیلی برات دعا کردم اگ لایق باشم ت. هم برامن دعا کن

چشم عزیزم ممنونم

الهی که به سلامتی بغلش کنی و بارداری سالم و خوبی  رو بگذرونی 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه بانو🌹🌺🥰خوشبحالت عزیزم.چقدر بی بی چک زدم و این صحنه رو ندیدمم😭😭😭همین امروز پری خر تشریف ...

۱۵ روز پیش اقدام داشتم دوتا بیبی چک زدم منفی بور،ولی هنوز پریود نشدم،همیشه منظمم،بنظرت امید داشته باشم؟

۱۵ روز پیش اقدام داشتم دوتا بیبی چک زدم منفی بور،ولی هنوز پریود نشدم،همیشه منظمم،بنظرت امید داشته با ...

ب بی بی چک هیچ وقت نباید امیدوار بود مگر اینکه خلافش ثابت بشه

تا نهایتا ۳هفته بعد از اخرین رابطه مشکوک یا یک هفته تاخیر در موعد مهلتشه و گرنه بعدش منفی باشه دیگه امیدی نیس

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

ب بی بی چک هیچ وقت نباید امیدوار بود مگر اینکه خلافش ثابت بشهتا نهایتا ۳هفته بعد از اخرین رابطه مشکو ...

ممکنه فقط درد داشته باشم امروز ک باید پریود شم،ولی پریود نشم و حامله باشم؟

منظورم اینه موقعی که آدم حامله میشه موقع پریودیش ک میشه درد میکنه زیر دلش یا نه؟