2777
2789
عنوان

هماتوم

89 بازدید | 9 پست

سلام خانوما . من ۶هفته ۲روز رفتم سونو گفت قلب تشکیل شده و حدود ۴۰درصد ساک باردارب هماتوم تحتانی وجود داره ‌ الان دو روز ک لک تو ترشح دارم همش یا قهوه ای یا قرمز . الان یهو رفتم سرویس ی تبکه خون ازم اومد ‌ قرمزه تیره بود .کسی تجربه منو داره؟بچم چیزیش میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هماتوم‌ با استراحت از بین میره 

ولی ممکنه تا زایمان همراهت باشه 

نگران نباش هیچ کاری به بچه نداره 

البته دکتر به احتمال قوی بهت شیاف بده و استراحت

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

تا میتونی استراحت کن.. دکتر هم برو

دکتر رفتم بهم شیاف داده .هر ۱۲ساعت قرار شد از امروز بزارم.دکتر بهم گفت ممکنه دو هفته دیگ بیایی جنین رشد نکنه و قلبش نزنه بخاطر هماتوم

هماتوم‌ با استراحت از بین میره ولی ممکنه تا زایمان همراهت باشه نگران نباش هیچ کاری به بچه نداره البت ...

پس چرادکتر بهم گفت ممکنه دوخفته دیگ جنین رشد نکنه و قلبش کار نکنه

پس چرادکتر بهم گفت ممکنه دوخفته دیگ جنین رشد نکنه و قلبش کار نکنه

بیخود کرد دکتر 

اونا میان بدترین حالت رو میگن تا خودشون رو مبرا کنن 

من خودم هماتوم داشتم تا زایمان 

بزن سایت ببین خیلیها داشتن بچه سالم اومده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1