2777
2789
عنوان

یه عروسی دعوتم ک مسیر طولانیه

238 بازدید | 28 پست

ماه هفتم بارداری هستم ک پر خطره.علی رغم اینکه خیلی دوس داشتم برم عذر تقصیر خواستم گفتم نمیتونم بیام.حالا خواهرم میگه منم سختمه مگه اینکه بچمو بزارم پیش تو با شوهرم برم و بیام.

ما دائما در رفت و آمدیم بنده خداها خیلی بهم لطف دارن.ولی این هفته ی من ۴ روزش ب مهمون داری و مریض داری گذشت دیگه جون و حوصله ندارم.چون بچش با بچه ی من زندگی رو شخم میزنن علنا پنج شنبه جمعه رو باید بشینیم خونه فقط ریخت و پاشا رو جمع کنیم.

شما جای من باشید چی میگید ب خواهرتون ک ناراحتی پیش نیاد؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما بچه خواهرته نمیتونی

منو بگو امروز بخاطر اینکه دیگه بچه برادر شوهرو نمیتونم تحمل کنم که هر روز اینجاست عذاب وجدان داشتم

بخاطر برخوردی که باهاش داشتم

خودتو دوس داشته باش❤️

عزیزم من جای شما نیستم 

ولی اگه بچه خواهرم بود دو سه روزی نگهش میداشتم

کلی فیلم سینمایی جداب دانلود میکردم براشون تا با بچه خودم ببینن

خوراکی های خوشمزه هم میدادم که پا نشن خونه زندگیو ریختو پاش کنن

یه بازی جذابم براشون مهیا میکردم که ریختو پاش نداشته باشه

خودتو دوس داشته باش❤️

عزیزم ناراحت بهرحال میشه بگوحالم خوش نیست توهم نروبابچه ت بیاین اینجاباهم باشیم کارای بچه منووخودتوانجام بده مطمعنن دلش عروسی میخادمیگه نه منوبچم میریم 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
عزیزم شما بچه خواهرته نمیتونیمنو بگو امروز بخاطر اینکه دیگه بچه برادر شوهرو نمیتونم تحمل کنم که هر ر ...

دو روز توی هفته خونه ی منه عزیزم.این هفته واقعا استراحت نداشتم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

میدونم بارداری سخته واقعا 

اگر که امکانش هست نگهش دار به خواهرت بگو بیاد بعد عروسی همجا رو مرتب کنه چون سختته

با این شرایط قبولش کن

خودتو دوس داشته باش❤️

این بارم اگه میتونی بذار بیاد نگه بخاطر عروسی قبولش نکرد

ارزش نداره بینتون شکراب بشه اینبار

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده