2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان معنی عشق چیه ؟

خودش خیانت کرد ب پسره فک کنم .الانم دنبالشه .خدا ب پسره کمک کنه 

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

ولش کن دیگه اعتماد رفته با دعا هم برنمیگرده خودتو وارد این بازیا نکن برات بد تموم میشه از ما ک از اطرافیانم تجربه داریم دارم بت میگم زندگیتو با دعا نابود نکن .اون پسرم دیگه بت اعتماد نداره اگه برگرده هم همش بهت شکاکه ک نکنه بازم کار قبلنو بکنی .کسیم ک خیانت کنه دوباره مبکنه اعتماد خیلی سخته خودتو بزار جاش .بنظدم رو خودت کار کن و فقط برا پیشرفتت تلاش کن ایشالا بهترش گیرت میتد گلم

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

ولش کن دیگه اعتماد رفته با دعا هم برنمیگرده خودتو وارد این بازیا نکن برات بد تموم میشه از ما ک از اط ...

نمیتونم 1 سال و 2 دوماهه درگیرشم 2 بار خودکشی ناموفق داشتم... به خودم و به خدای خودم قول دادم خیانت نکنم نزارم خم ب ابروش بیاد نوکریشو میکنم فقط برگرده

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

2824
2823
2791
2779
2792