2777
2789
عنوان

پریودی سخت

307 بازدید | 19 پست

بچه ها قرص جوشان کلسیم گرفتم مولتی ویتامینم ک میخورم دیگه نمیدونممممم چیکار کنمممممم نزدیک پریودیمه سرماهم خوردم یعنی نابودددددم🥺🥺😁😁شربت اشتهای باریج هم گرفتم

اووووو انگار میخوان بهت حمله کنن 😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم شب زمان خواب یک قطره روغن سیاهدانه در ناف چکاندن خیلی موثره برای کاهش درد پریودی

ببین من سردرد گرفتن صدا سرگیجه تهوع شدید اصلا استخدام صفره یا بالا میارم اسهال میشم درد و اینا ک بماند با خونریزی شدید

نه نخور یه مسکن بخور .ب

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖
ببین من سردرد گرفتن صدا سرگیجه تهوع شدید اصلا استخدام صفره یا بالا میارم اسهال میشم درد و اینا ک بما ...

من امتحان نکردم دوستم گفت من انجام دادم موثره حالا چیز مضری که نیست وقتی انقدر اذیتی اززششو داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚