2777
2789

بله فوق العاده زیاد

در حدی که فیلمی که با هم دیدیم رو دوباره از اول همش رو برام تعریف میکنه که جاییش رو از دست نداده باشم وسطش سوال هم میپرسه بیینه گوش میدم یا نه😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله فوق العاده زیاددر حدی که فیلمی که با هم دیدیم رو دوباره از اول همش رو برام تعریف میکنه که جاییش ...

دقیقا نشستم کنارش برنامه کودک نگاه مییکنم تموم صحنه هارو توضیح میده انگار خودم ندیدم میگه مثلا باب اسفنجی اینو گفت... خب خودم میدونم شنیدم ... باورت نمیشه تو خوابم حرف میزنه ...تنهاس خیلی ولی من واقعا تحملم سراومده

دقیقا نشستم کنارش برنامه کودک نگاه مییکنم تموم صحنه هارو توضیح میده انگار خودم ندیدم میگه مثلا باب ا ...

خصلت بچه های ما برون گراست 

وگرنه بچه ی خواهرم هم تنهاست و درون گرا   

مامان و باباش هم سرکار هستن 

اینقدر قشنگ خودش رو سرگرم میکنه ، وقت خودش رو با کارهایی که دوست داره پر میکنه ولی بچه های ما همیشه کسی رو کنارشون مثل یک همزبان میخوان 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خصلت بچه های ما برون گراست وگرنه بچه ی خواهرم هم تنهاست و درون گرا مامان و باباش هم سرکار هستن این ...

اون تایمی ک خدا کنه و براخودش بازی میکنه من باید نگاش کنم😐☹️😂

اون تایمی ک خدا کنه و براخودش بازی میکنه من باید نگاش کنم😐☹️😂

دقیقا 

ناراحت نباش اتفاقا در آینده خیلی بهتر و اجتماعی تر خواهند بود چون راه ارتباط گیری رو از کودکی یادمیگیرن