2777
2789
عنوان

دعایی هست معجزه کنه

252 بازدید | 15 پست

اینو بگم حاجتم فقط دست خداست خودم تلاشامو کردم مهر تایید خدا رو میخوام چیکار کنم چی بگم چی بخونم خدا اجابت کنه؟کاش یه مستجب الدعوه بود اینجا بود با یه صلوات حاجتمو از خدا میگرفت خدا رو چه دیدید شاید دعای شما منو نجات بده 😢

الهی که خدا پای خواسته‌تو امضای اجابت بزنه 

الهی که هیچ‌وقت هیچ دستی از درگاه خدا خالی برنگرده

فاتحه حاج سوزنی 

۳فاتحه به نیت حاج سوزنی نذر کن یکیش رو بخون دوتاش بعد از حاج‌رواییت

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله جواب بگیری نذر شهید ابراهیم هادی و امام رضا کن زیادی حاجت میده

فرق میکنه چی نذر کنیم؟ یا بسته نمک باید باشه؟ قبل اینکه حاجت بگیریم باید انجام بدیم یا بعدش؟

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

خورده خدا به موقع اجابت می‌کنه عزیزم صبور باش خدا همیشه خوب بنده شو میخواد همیشه هر وقت که خواسته ای داری به خدا بگو اگر به صلاحمه اتفاق بیفته بخواد بشه قشنگ چیده میشه برات  اگرم نشه اینو مطمئن باش به صلاحت نیست

سخت نگیر مهم اینه تلاش کنی

خدا حواسش همیشه هست 

خورده خدا به موقع اجابت می‌کنه عزیزم صبور باش خدا همیشه خوب بنده شو میخواد همیشه هر وقت که خواسته ای ...

😢😢😢من تو برزخم فک نکنم خدا راضی باشه بندش عذاب بشه برام دعا کنید حاجتمو بگیرم 

خوندم براشون ایشون کیه؟

منم نمیشناسم ولی یه بار با این نذر حاجت گرفتم 

ولی برای بچه دار شدن همه نذری رو انجام دادم یعنی یه دفتر ۱۰۰برگ کل صفحاتش نذرایی ک از اول اقدامم کردم و نشده

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
منم نمیشناسم ولی یه بار با این نذر حاجت گرفتم ولی برای بچه دار شدن همه نذری رو انجام دادم یعنی یه دف ...

الان شما هم حاجتتو نگرفتی؟من شنیدم استغفار و ذکر یونسیه خیلی جواب میده اینم امتحان کن منم خیلی راه ها رفتم و ..ان شاالله این سری خدا حاجتمونو بده 

الان شما هم حاجتتو نگرفتی؟من شنیدم استغفار و ذکر یونسیه خیلی جواب میده اینم امتحان کن منم خیلی راه ه ...

من یه حاجت مادی داشتم با اون نذر حاج سوزنی همین هفته پیش گرفتم 

ولی برای بچه دار شدن هنوز نگرفتم از هیچ ذکر و نذر و ...

میدونی به این نتیجه رسیدم که شاید بعضی دعاها تاثیر مثبت داشته باشه تو زندگی ولی تا خدا نخواد نمیشه