2777
2789

باطله

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خدا گفته حرامه چرا باید بگیم درسته نخونی بهتره بنظرم اینجوری نمازرو هم میبرین زیر سوال😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

خدا گفته باطله

حالا که خدا مهربونه به خواسته اش احترام بذار

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

خدا به این مهربونی و بزرکی واسه یه لاک؟؟؟  

مگه اصلا اون موقع لاک بوده که خدا واسه یه لاک ؟

لاک یا هررر مانع دیگه ای که باعث نرسیدن اب به اعصای وصو و غسل بشه از مبطلاته و نماز و اعمال با اون وضو و غسل درست نیس

نطرم اینه که دارم نماز میخونم لااقل احکام اولیشو رعایت کنم 

پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

عزیزم هر عمل یا احکامی یه ظاهر داره یه باطن باطن همون توجه و خوندن نماز به خاطر خداست و ظاهرشم توجه به درست وضو گرفتن خدا درسته رحیمه ولی هم باطن هم ظاهر در نظر میگیره و یکی از این دو تا نباشه به گفته خود خدا نماز باطله

بعد وقتی تو بخاطر خدا پاشدی وضو گرفتی بخاطر خودشم لاک نزن مگه چی میشه🙃☘

وضو با لاک و در ادامه اش نماز پذیرفته شده نیست 

همین لاک نزدن به ظاهر ساده رو هم همون خدای بزرگ و مهربون گفته دیگه 

یعنی همین یه کار کوچیک واسه خدایی به اون بزرگی انجام ندیم !

خداوند به حضرت ادم فقط گفت یک میموه ممنوعه رو نخور (فقط همین)

خدایی به اون بزرگی و مهربونی و بخشایندگی که همه نعمت هاشو در اختیار مخلوق خودش (حضرت ادم ع)قرار داده بود چرا باید از همین یکدونه منع میکرد ؟

بحث اینه که ایا میتونیم برای رضای خدا از هوای نفسمون بگذریم یا نه