2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خار مریم برای کبد خیلی خوبه، اما ببین اینا مثل قرص دوز معینی دارن اگر زیاد بخوری خب خوب نیست، فکر کنم خار مریم سرده و سردیت کرده البته مطمین نیستم سرد باشه اما اگر هست بخاطر همونه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
خار مریم برای کبد خیلی خوبه، اما ببین اینا مثل قرص دوز معینی دارن اگر زیاد بخوری خب خوب نیست، فکر کن ...

آخه توی گوگل زده گرم من خودمم تعجب کردم چون نوشته برای کبد خوبه نمیدونم بالاخره گرم یا سرد

کنارش هم کلم بروکلی خوردم

آخه توی گوگل زده گرم من خودمم تعجب کردم چون نوشته برای کبد خوبه نمیدونم بالاخره گرم یا سردکنارش هم ک ...

حالا زیاد نخور عزیزم، من یبار رفته بودم سونوگرافی یه زنه اومده بود کلیه اش درد گرفته بود وحشتناک مثل اینکه عرق خارشتر خورده بوده کلیه اش نمیدونم چه اتفاقی براش افتاده بود، من خودم عرق خارمریم نخوردم تاحالا ولی قرص لیورگل یا سیم لیور چند دوره خوردم خوب بود اونم همین قرص خارمریم هست دوزشم مناسب تعیین شده

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
حالا زیاد نخور عزیزم، من یبار رفته بودم سونوگرافی یه زنه اومده بود کلیه اش درد گرفته بود وحشتناک مثل ...

من کیست تخمدان و کلسترول هم دارم برای همین میخورم

وقتی میخورم صبح با شکم درد بیدار میشم

من کیست تخمدان و کلسترول هم دارم برای همین میخورموقتی میخورم صبح با شکم درد بیدار میشم

حالا عرقشو نخور قرص بخور ببین با اون چطوری بدون نسخه داروخانه میده خیلی هم خوبه و سالمه هیچ گونه عوارضی نداره بزار ببینم خار مریم برای کیست چطوره

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
من کیست تخمدان و کلسترول هم دارم برای همین میخورموقتی میخورم صبح با شکم درد بیدار میشم

نوشته خارمریم پرولاکتین خون رو بالا میبره، نمیدونستم چقدر جالب واقعا، زیادی نخور عزیزم کمترش کن، برای کبدت آب زرشک، عناب، اینجورچیزا بخور همراه با ورزش

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
خود دانه هاش خریدم دم میکنم

آهان، وای اینجوری خیلی بده عطاری به من میگفت خیلی باید وارد باشین که چقدر بریزین برای مصرف اینا مثل قرص میمونن زیاد بریزی دوزش میره بالا

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
نوشته خارمریم پرولاکتین خون رو بالا میبره، نمیدونستم چقدر جالب واقعا، زیادی نخور عزیزم کمترش کن، برا ...

ممنون عزیزم خوبه گفتی پرولاکتین بده برای رحم و تخمدان؟

ممنون عزیزم خوبه گفتی پرولاکتین بده برای رحم و تخمدان؟

پرولاکتین بالا برای هورمون های زنانه خوب نیست باید تو تعادل باشه، بنظرم دم میکنی از این به بعد مقدار کمتری دم بده 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️