2777
2789
عنوان

کنکور 404 تجربی

132 بازدید | 9 پست

سلام.یک داوطلب کنکور 404 تجربی از تهران یا اطراف تهران که نظام آموزشیش، نظام آموزشی قدیم باشه وپایه درس و مطالعه و رفع اشکال و تبادل  جزوه باشه لطفا اینجا برام کامنت بذاره.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بدون پارتنر درسی نمیتونین بخونین یعنی؟

شاید اولش خوب به نظر برسه ولی وقت گیره 

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

نه مبینا جان.۶ روز گذشته.دارم لاک پشتی میرم جلو.فایده نداره.

اگه بعد مدت طولانی دارین شروع میکنین عادیه که سرعت کمی داشته باشید

توصیه من به شما اینه یه کرنومتر داشته باشید روز اول یک ساعت بخونین روز بعد ۱.۱۵ ساعت هر روز ۱۵ دقیقه بیشتر ، همینجوری برید جلو وقتی به ۵ ساعت رسیدین برا خودتون یه جایزه در نظر بگیرین مثلا سینمایی جایی 

بعد ۵ ساعت رو فیکس کنید یه هفته الی دو هفته ۵ ساعت بخونین بعد ۵.۳۰ بعد هر هفته نیم ساعت بیشتر

اگه بعد مدت طولانی دارین شروع میکنین عادیه که سرعت کمی داشته باشیدتوصیه من به شما اینه یه کرنومتر دا ...

ممنون از راهنماییت

واقعا فاز بعضی ها رودرک نمیکنن

راجب درس وکنکور کامنت میذاریم صداشون درمیاد

اما موضوع چرت وخاله زنکی اینجا بذارم خوششون میاد و میان نظراتشون رو میذارن.

ممنون از راهنماییتواقعا فاز بعضی ها رودرک نمیکننراجب درس وکنکور کامنت میذاریم صداشون درمیاداما موضوع ...

خواهش میکنم

بله خوب دغدغه ها و درگیری های ما کنکوریا برای عموم غیر قابل درکه