2777
2789
عنوان

کلاس گیتار دوس دارم زشته برم

66 بازدید | 6 پست

به چ دردی میخوره اگ کلاس گیتار‌برم جز علاقه

میشه بگین

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

زشتیش چیه

من خودم گیتاریستم... انقد خوبه که نگم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

موسیقی به آدم آرامش میده 

تازه اگه حرفه ای باشی میتونی باهاش درآمد هم کسب کنی 

دیگه بیشتر از این چی میخوای 😁

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زشتیش چیهمن خودم گیتاریستم... انقد خوبه که نگم

من عاااشق‌ گیتارم بعد خیلیم دوس دارم هم بخونم هم بزنم ولی میگم صدام بد میشه زشته 

بعد الان شهریش‌ چقده قیمت گیتار چنده ینی

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

موسیقی به آدم آرامش میده تازه اگه حرفه ای باشی میتونی باهاش درآمد هم کسب کنی دیگه بیشتر از این چی می ...

اره واقعااا‌ خودم علاقه دارم 

چطوری در امد کسب کنیم 

من عاااشق‌ گیتارم بعد خیلیم دوس دارم هم بخونم هم بزنم ولی میگم صدام بد میشه زشته بعد الان شهریش‌ چقد ...

خب ببین منم نمیخونم، من فقط نوازنده ام... بحث علاقه ام نیست اگه ادامه بدی یا میتونی نوازنده بشی اجرا کنی یا خودت تدریس کنی

کلاس نمیرم دیگه فقط مثلا برای تمرین و این حرفا اگه اجرا داشته باشم... ولی خب خیلی چیزا تو شهریه موثره، حدودی بگم از ۷۰۰ تا بالای یک تومن

گیتارم که از ده تومن شروع میشه تا برو بالا 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
اره واقعااا‌ خودم علاقه دارم چطوری در امد کسب کنیم

من زیاد اطلاعات ندارم در زمینه موسیقی 

شاید بتونی کنسرت داشته باشی یا حتی انقدر حرفه بشی که تدریس کنی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜