بچه ها حس میکنم برام دعا گرفتن . امروز دیگه واقعا نا امید شدم . بخدا بالای ۱۰۰ جا برای کار زنگ زدم . دیگه خسته شدم . اگه بهتون بگم شاید باور نکنید . از لحاظ تحصیلات فوق لیسانسه هستم . از لحاظ ظاهری هم واقعا همه جوره مورد تایید میتونم بگم ۸۰درصدهستم . اما وقتیمیرم دنبالکاربهبهونه های چرت وپرت ردم میکنن. بخدا دیگه طرف واقعا یک چیزکوچیک رو بهونه میکنند میگه خبر میدم . یعنی دو دقیقه نگذشته بود که از دفترش اومدم بیرون دوباره آگهی استخدام داده بود . خب چی میشد همونجا بهم میگفت ردی . مگه رو در بایستی دارن باهام .
کلا واس تو نی این بیشرفا من دیدم چطو نیرو میگیرن ب هر کسی میگن بیا ی هفته ازمایشی بدون حقوق کار کن تا ببینیم استخدام کنیم یا ن طرف میره کلی زحمت میکشه ی هفته مفت کارمیکنه واسشون بعد میگن برو خبر میدیم ک کی بیای دیگم خبر نمیدن باز ی نیروی مفت دگ ب اسم آزمایشی ازت کار میکشن بدون حقوق
کلا واس تو نی این بیشرفا من دیدم چطو نیرو میگیرن ب هر کسی میگن بیا ی هفته ازمایشی بدون حقوق کار کن ت ...
کاش یک هفته کار بکشن جدیدا میگن یک ماه باید بمونی بیمه هم از دوماه بعد میکنیم قراردادهم سه ماهه میبندیم بعد بهشون میگی پس چجوریه که دو ماه بعد بیمه میکنید ولی قرارداد سه ماهه میبندید؟میگن شرایط همینه حالا میری تو کار میبینی ببخشید مثل خر ازت کار میکشن که میای بیرون حقوقتم میمالن میرن