2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لازم نکرده خوب بشی۶ ماه دوره سوگواریهحال خودتو بدتر نکنبزار حالت بد باشه اگ الان نباشه یکسال دیگه می ...

میدونم 

ولی تا اونموقع میمیرم که

چون ابدا میل غذا و بیرون رفتنو درسو دانشگاهو ندارم

بله

اون رابطه اگ خوب بود ب کات نمی انجامید  طبیعیه تو شوک باشی بخوای اشک بریزی سوگواری ی کنی ولی حواست باشه تو غمش فرو نری این ی مدت خاص دار زود از این دوره سعی کن بگذری و بچسبی ب کار وهدف و زندگیت احتمالا ازین رابطه تجربه های خوبی هم کسب کردی ببین پشیمون نباش از هیچیزی. هروقت دردی رنجی یا شکستی تجربه میکنی باید ب نکته مثبتش فک کنی تا رشد کنی .

اینم ی مرحله بود واسه تکامل روحت. 

اون آدم آدم زندگی تو نبود 

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  
چطور؟!

دارم سنتو میپرسم😐

برا چی همتون چطور چطور میکنین 

ببخشیدا من با تاریخ تولد تو چیکار میکنم بکنم مثلا ؟ چرا ما ایرانیا اینقدر مشکوک و چرند بازی درمیاریم واقعا نمیفهمم . ادم میخواد کمک کنه ، اونم نمیزارین . 

نگو اصلا

اون رابطه اگ خوب بود ب کات نمی انجامید طبیعیه تو شوک باشی بخوای اشک بریزی سوگواری ی کنی ولی حواست ب ...

من دومین باره اینجوری به خودم فرصت میدم و باز گند زده میشه به همه چی

من دومین باره اینجوری به خودم فرصت میدم و باز گند زده میشه به همه چی

فرصت چی؟

مگ چن روزه از کات میگذره؟

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم