2777
2789
عنوان

بعد از زایمان

285 بازدید | 13 پست

سلام مادرای عزیز می خواستم تغییرات مثبت بدن رو بعداز زایمانتون بپرسم من خودم الان 10 ماهه که از زایمانم می گذره و قبل از دوران بارداری وقتی پریود میشدم هم خونریزی زیادی داشتم و هم دو سه روز اول کمر درد و دل درد شدید داشتم و غیر قابل تحمل بود ولی بعد از زایمان و زمانی که پریودم شروع شد دیگه نه اونقدر خونریزی داشتم و نه کمر درد و دل دردی و خیلی خوب شدم و دیگه زیاد اذیت نمیشم خداروشکر

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جالبه قبل از زایمان پریودهام خیلی وحشتناک بود.موقع درد زایمان یادم افتاد چقدر بدبختم که پریودهای هر ماهه ی من درد زایمان بوده..دقبقا درد پریودم درد زایمان بود

اما هنوز هم درد پریودم همونه.هیچ فرقی نکرده

جالبه قبل از زایمان پریودهام خیلی وحشتناک بود.موقع درد زایمان یادم افتاد چقدر بدبختم که پریودهای هر ...

وای چقدر هر ماه اذیت می شی 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

یعنی با وجود افتادگی رحم بازم حاضری طبیعی بیاری؟

حاضر نیستم.ولی دکتر گفت میشه طبیعی آورد

از مشاوره نی نی سایت هم سوال کردم.اونم گفت عجیبه با یه زایمان افتادگی گرفتی

گفت طبیعی بیار

..ادم میمونه به حرف پزشک اعتماد کنه یا خودش

بعدش هزینه سز اختیاری5تومنه و من ندارم متاسفانه..اگه میشد نامه بدن خیلی خوب میشد ولی نمیدن..

منم زمان پریود خیلی اذیت میشم موقع اجابت مزاج درد شدید و غیر قابل تحمل میگیرم از درد میخا م بیهوش بشم خودم طبق ی مطالبی ک خوندم فک میکنم اندومتریوز دارم چون همون علائم و دارم

حاضر نیستم.ولی دکتر گفت میشه طبیعی آورد از مشاوره نی نی سایت هم سوال کردم.اونم گفت عجیبه با یه زایم ...

خیلی مسخرست که طبیعی اجباری شده.اصلا نمیتونم درکشون کنم.یکی نیست بگه اگه تو ایران زایمان طبیعی خوب بود یه شخصی مثل شما که یک بار زایمان کرده چرا باید افتادگی بگیره.