2777
2789
عنوان

همسر شکاک

567 بازدید | 23 پست

شوهرم  وقتی ازم لج کنه تهمت بهم میزنه تو دوست پسر داری  و خیانت میکنی سردی…حتی بدنم بعضی وقتا جای کبودی داره میگ حتما کار دوست پسرت…من خیلی ازش ناراحتم و نمیبخشمش ب خودش هم گفتم..فعلا شرایط طلاق ندارم،بنظرتون با خانوادم مطرحش کنم ..نمیخوام سکوت کنم ایندفعه ولی فعلا نمیخوامم حرمتا شکسته بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تو عصبانیت این حرفارو میگن خانواده ها رو درگیر نکنید، شاید خودتون بتونید حلش کنید به خانواده برس ...

تو عصبانیت میگ حتی بهدشم پسیمون میشه ولی تو فاصله دو س ساعت خیلی تخریبم میکنه حتی منو برده ب زور واس ازمایش تا بدونه کبودیای بدنم برای بیماری یا ن..خیالش راحت شه

ببین اینو از تجربه م میگم

شوهر منم همینجوری بودو هست،میدونه من پاکم ولی همچنان همین حرفاشو میزنه

سال اول ازدواجمون ک بچه نداشتم سکوت کردم حتی ب خانوادمم نگفتم ،پیش خودم گفتم اگ شک داره میمونم خودمو ثابت میکنم که بدونه خبری نیست و دلش قرص شه دیگه تکرار نکنه

ولی اوج جهالتم همون وقت بود که نکردم ب خانوادم بگمو مهریه بذارم اجرا و بیچاره ش کنم تا گنده تر از دهنش حرف نزنه

آقا الان شیش ساله میگذره یه بچه دوساله دارم،هنووووووز همونه ولی بدتر،الان دیگه ب خانوادم گفتم ولی حیف طلاق با بچه سخته

ولی توی فکر طلاقم

من آهن خونم روی ۳ بود،دکترا گفتن چ طور زنده ایی،زیر چشمام از بی خونی سیاه و کبود بود

میدونه کم خونم ولی میگه اینا نشونه ی رابطه جنسی هستن،اللن مبودن یعنی امروز رابطه داشتی

الان با یه بچه ب جایی رسیدم ک میخام خفه ش کنم بخاطر حرفاش

وخودمو لعنت میکنم چرا وقتی بچه نداشتم طلاقنگرفتم

عزیزم ،به خانوادت بگو،بعدم طلاق بگیر

این آدما نه درست میشن نه هیچی،فردا با بچه اسیرت میکنه