2789
عنوان

خیلی نگرانم

112 بازدید | 8 پست

من تو بارداریم پلاکتم اومد پایین تر و بعده زایمانمم پلاکتم پایین بود ولی نه اونقدر 

بعد برای عمل بینیم از دکتر پرسیدم مشکلی داره پلاکتم گفت نه برای عمل مشکلی نداره و انجام دادم مشکلی هم نداشتم 

بعد الان یکسال گذشته از عمل بینیم مشکلی هم نداشتم بعدش 

بعد الان چند وقت بود میخاسم یه چکاب بدم ببینم بهتر شده یا نه 

بعد الان دیدم تو یه تاپیک که گفته بود پلاکت پایین خطرناکه 

الان استرس گرفتم .یعنی اگع خیلی پایین بود دکتر عملم نمیکرد ؟

همه چی که بخیر گذشته

اهمیت نده فقط آزمایش بده اگه مشکلی بود پیگیری کن

استرس برای چی

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همه چی که بخیر گذشتهاهمیت نده فقط آزمایش بده اگه مشکلی بود پیگیری کناسترس برای چی

نمیدونم اخه گقته بودن پلاکت پایین نشانه سرطانه منم ترسیدم اخه چون ازون موقع دیگه چکاب ندادم گفتم نکنه اومده پایین تر 

نمیدونم اخه گقته بودن پلاکت پایین نشانه سرطانه منم ترسیدم اخه چون ازون موقع دیگه چکاب ندادم گفتم نکن ...

حتما پیگیری کن

ولی بیخودی به خودت ترس راه نده

من سرطان داشتم درمان شده دارم زندگیمو میکنم😁 

انشاللاه که چیز مهمی نیست ولی پشت گوش ننداز

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
منظورش از پایین پاییتی بوده که حالت طییعی داره.اگر حالم غیرطبیعی داشت اصلا مجوز عمل نمیدادن.

حالا باید یه چکاب بدم خیالم راحت شه و اگه نیازه ویتامین بخورم

حتما پیگیری کنولی بیخودی به خودت ترس راه ندهمن سرطان داشتم درمان شده دارم زندگیمو میکنم😁 انشاللاه ک ...

خداروشکر عزیزم انشالله همیشه سلامت باشی😍😍😍