2777
2789
عنوان

پیرو پربازدید زن حامله و بوی غذا

3497 بازدید | 133 پست

یادمه خودم باردار بودم.

انقدررررر دلم خورشت آلو اسفناج میخواست که نگو.

الانم یادش میفتم جیگرم میسوزه🥲🥲

خودمم درست کردم ولی دلم دستپخت یکی دیگه رو میخواست🥲

شما خاطره دارین از هوس هاتون؟؟

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

واقعا یه خانم باردار دست خودش نیست🥲🥲

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو شهرغریبم بودم‌ شرایطم سخت بود🥲

باردار نیستم ولی گفتی هوس آلو اسفناج کردم

ظالم😭

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

منم یادمه مرغ شکم پر دلم خواست و خونوادم دورن ازم و روم‌نمیشد ب مادرشوهرم بگم ..خودمم کوچیک بودم پخت وپز بلد نبودم.بعدیجوری جاریم فهمید و فرداش درس کرد واسم انقد چسبیددد بم..خداخیرش بده 😍😘

اونجام نوشتم من دو هفته قبل هیچی نمیخوردم یعنی از گشنگی جنازه بودم یهو بو قرمه اومد

همسایهبالایی مهمون داشت 

حالم بد شد ضعف کردم 

مادرم اومد دید رفت دو ساعته قرمه پخت اورد 

تو دوساعت اورد من چند قاشق خوردم بعد یک ماهو نیم گرسنگی

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان من ی سوال از شما دارم شما ک خورشت آلو اسفناج با دستپخت یکی دیگه رو نخوردی اتفاقـی افتاد؟! برای بچه ضـرری داشت؟! کسـی مُـرد؟! 

بابا هیچ اتفاقـی نمی افته اگه زن حامله چیزی هوس بکنــه و نخورـه الکی گنـدش کردید. 

ماشالا پیرو ها شروع شدن 😁 تاپیکم با اینکه قفل شد اما پربازدید شد 😐 حداقل براش گزارش بزنید بترکه کل ...

اِچطوری 😂

حال میکنی چقدر تاپیکت مهم شده 😂😂

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
واقعا یه خانم باردار دست خودش نیست🥲🥲

آره من خاطره دارم بگم گریه میکنی

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

من یه بار دلم کاهو خاست کاهو نارنج 

بعد دو سه روز شد تا خرید شوهرم 

ینی اصلا انگار نمیدونست که وقتی میگی میخام همون لحظه مهمه نه فرداش 

و من هنوز  که هنوز در حسرت اون کاهو هستم

یه بارم سر پیتزای مرغ این اتفاق افتاد یادمه خیلی گریه کردم 

و اونشب گیرم نیومد فرداش خرید پس فرداش خرید ولی چ فایده 

رو دل من موند

ماشالا پیرو ها شروع شدن 😁 تاپیکم با اینکه قفل شد اما پربازدید شد 😐 حداقل براش گزارش بزنید بترکه کل ...

اسی من قضاوتت نکردم.

اون آقا هم درخواست غذا نکرده که بقیه گفتن ،غذا بده و فلان...

اگه خانم دلش میخواست،خودش میومد.میگفت.

بلخره دوتا خانم راحت تر باهم حرف میزنن..