2777
2789

سلام دیشب مادرشوهرم زنگ زد به همسرم گفت کجایی همسرمم گفت خونه ام گفتش فردا بیا اینجا ببینمت دلم خیلی برا تو تنگ شده. ما قرار بود پسفردا بریم خونشون باهم دیگه وقتی میگه فقط دلم ب تو تنگ شده یعنی میخوام تنها ببینمت زنو بچتو نیار همسر من هیچ وقت بدون منو دخترم جایی نرفته که بقیه عادت کنن به نبودن ما نمیدونم چرا اینجوری گفت به نظر شما منظورش چی بود؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نگیر حیف عمرمون ک سر این حرفای بیخودی بگذره

اره واقعا ولی منم سنی ازم گذشته یدونه بچه دارم بالاخره مادر شدم احترامی دارم اون هیچ احترامی نذاشته با این حرفاش

اره واقعا ولی منم سنی ازم گذشته یدونه بچه دارم بالاخره مادر شدم احترامی دارم اون هیچ احترامی نذاشته ...

من انقد چالش های بزرگیو پشت سر گذروندم الان دیگه مادرشوهرم جلو چشمم دروغ میگه ولی بروش نمیارم ازوقتی به کاراش کاری ندارم آرامش دارم 

من دوتا بچه دارم کلا همیشه خدا کرم میریزن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من انقد چالش های بزرگیو پشت سر گذروندم الان دیگه مادرشوهرم جلو چشمم دروغ میگه ولی بروش نمیارم ازوقتی ...

چرا همشون اینجورین چرا خدا به کسی که جنبه پسر دار شدن رو نداره پسر میده

چرا همشون اینجورین چرا خدا به کسی که جنبه پسر دار شدن رو نداره پسر میده

🤦‍♀️🤦‍♀

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی