2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ویژگی های جنوبی ها چیههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 65 پست
صد درصدبازم مرسی قشنگمفقط اینا سید هستن اما اهل سنت هستناما خودش میگه اعتقاد خاصی نداره کلا ممکنه کس ...

آره منم شنیدم ولی خب دقیق نمیدونم داستانشون چیه 

دوست پسر منم اهل تسنن 

من نمیدونم برا ازدواج خونواده هامون قبول میکنن یا نه 

و درضمن با این ک س ساله باهاشم نمیدونم راستش چیه دروغش چیه 

دچار چالش شدیم ت رابطه 

ب شدت هم پنهان کاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با یه استان دیگه وصلت کردم مثلا چن سال هم میشناختمش از نزدیک و چقدرم با محبت بود،تا زیر یه سقف نرفتیم درست نشناختم ،کاش با همشهری خودم ازدواج میکردم ،اختلاف فرهنگی پیرت میکنه

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
آره منم شنیدم ولی خب دقیق نمیدونم داستانشون چیه دوست پسر منم اهل تسنن من نمیدونم برا ازدواج خونواده ...

بعد از سه سال هنوز هم از حرفاش مطمئن نیستی؟؟

باهم بیردن رفتید؟؟

منم شیعه هستم من با مادرم در خصوصش صحبت کردم گف اهمیتی نداره اما خب پدرم قطعا گیره رو این مسئله

ولی برام عجیب بود سید بودن و سنی بودن همزمان چون بلاخره سید بودن از فرزندان حضرت زهرا و امام علی شروع شده

وای واقعا وحشتناکهچجوری روش میشه طرف؟؟؟بعضیا چقد وقیحن بخداااا

این ک چیزی نیس من قبلا ت فروشگاه کار میکردم خب بعد یارو آمده بود ب همکارم پیشنهاد دوستی داده بود بعد فرداش با زنش پرو پرو آماده بود خرید 😄

برا خودمم پیش آمد یدفه  مشتری کارش گیر بود من شمارمو دادم گفتم خریدتون انجام میدم نگه میدارم بیاید

بعد نمیدونستم فاز برمیدارع خلاصه چقدر التماس ک آره من شانس ندارم تو کل عمرم از یکی خوشم آمد اونم همیشه فلانی من بلاکش کردم

چن ماه بعد با زن و بچه ش آمدن خرید 😄 

گول حرف مرد جماعت نباید خورد بندری غیر بندری هم ندارع 

همه جور آدمی پیدا میشع

معمولا خیلی لارج رفتار میکنن و خساست ندارناز آدمای خسیس بدشون میاداجتماعی هستن خونگرمن

بله اصلا خسیس نیست

و اجتماعی بودنم درسته همینطوره

بعد شما چیزی راجب سید بودن اهل تسنن میدونید؟؟؟

چطور هم سید هستن هم سنی؟

بعد از سه سال هنوز هم از حرفاش مطمئن نیستی؟؟باهم بیردن رفتید؟؟منم شیعه هستم من با مادرم در خصوصش صحب ...

منم شنیدم سید 

آره بیرون رفتم ولی بخاطر این ک مطمین نیستم حرفاش راست چن ماه دچار چالشیم دوماه هم هس نرفتم بینمش 

هرچی قسمت باشه دیگ 

ما با ترک تبریزلر شهرکردترک کرمانفارس شیرازو ...وصلت کردیم مشکلی نبوده خداروشکر😅

خداروشکرررر

چیزی راجب سنی هایی که سید هم هستن میدونیدد؟؟

چطور میشه همزمان ابن دو تا رو داشته باشن؟