2777
2789
عنوان

نامزد داداشم خیلی پروعه

774 بازدید | 26 پست

بچه ها نامزد نیست ولی نمیتونم بگم تعطیل میشه تاپیک.

نامزد داداشم دوستمه بعد خیلی پروعه هر دفعه داداشم از دانشگاهش یه شهر دیگه است میاد خونه اینم میاد خونمون چند روز میمونه.

من مشکلم اینه که دوتا داداش تو خونه دارم پدرمم هست اصلا خودم راحت نیستم.

دوما اینکه ما اصلا همچین چیزی نداریم که یه دختر تنها از یه شهر دیگه بیاد چند روز بمونه خونه کسی که دوتا پسر جوون داره.

بعد دوستم اصلا رعایت نمیکنه هروقت میاد همش می‌ره پیش داداشم.

حالا به نظرتون رک بهش بگم؟میخوام بگم که راستشو بخوای ما تو خانوادمون همچین چیزی خیلی زشته اینکه دختر تنها از یه شهر دیگه بیاد من برا خودت میگم فردا خواستیم بیایم خواستگاریت پشت سرت حرف درنیارن(چون ما مادربزرگم باهامون زندگی می‌کنه ریز و درشته خونمون رو مردم می‌دونن)

به حباب نگران لب یک رود قسم به همان لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره میماند و بس...♥️

اره بهش بگو

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونوادش مشکلی ندارنچ اوپن مایند شدن مردم

مادرش چیزی بهش نمیگه پدرشم خبر نداره یه دروغی میبافه

به حباب نگران لب یک رود قسم به همان لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره میماند و بس...♥️
همینارو به داداشت گفتی؟

نه با داداشم راحت نیستم که بیام درمورد این باهاش حرف بزنم