2821
2789
عنوان

بچه ها یه سگه

110 بازدید | 10 پست

داره ازته دلش واق واق میکنه

میگم نکنه زلزله حس کرده 

این سگه رو شبا صداشو شنیدم ولی اینجوری نبوده

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
خدانکنه

خدانکنه ولی صداش یه ترسی داره منم ترسیدم

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما بوی گربه خورده به دماغش 

تاپیک بغلی میگفت صدای جیغ گربه میادا نگو سگ دیده ما یه فکر دیگه کردیم

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
حتما بوی گربه خورده به دماغش تاپیک بغلی میگفت صدای جیغ گربه میادا نگو سگ دیده ما یه فکر دیگه کردیم

اون تاپیکه رو دیدم😂

نه این تو خونه است

خونشون ویلاییه

اون تاپیکه رو دیدم😂نه این تو خونه استخونشون ویلاییه

حتما بوشو حس کردن 😂

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
حتما بوشو حس کردن 😂

نه بابا😂از پنجره نگاش میکنم میبینم 

سگ و گربه زودتر از بقیه زلزله رو حس میکنه

همون خیلی میترسم

خداخودش رحم کنه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792