2777
2789
عنوان

تاثیر ابرو در زیبایی چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 50 پست
17این کار رو کردم عزیزم یک هفته تمام گوشیم ازم گرفته شد و تو خونه حبس شدم و گفتن ک تا درنیاد گوشیو ه ...

وای خدا صبرت بده واقعا دنیا دخترا به همین دو سه تا چیز هست 

وقتی به خودت برسی خیلی اعتماد بنفست می‌ره بالا احساس خوشگلی میکنی

عرب هستید؟ آخه عربا خیلی غریتین

کاربری دست دو تا دوست 
وای خدا صبرت بده واقعا دنیا دخترا به همین دو سه تا چیز هست وقتی به خودت برسی خیلی اعتماد بنفست می‌ره ...

نه عرب نیستیم... بختیاری ایم طایفه سید.. فقط هم پدرم در این حد حساسه.. بله درسته دلخوشی هتی سادم گرفته شده مثل ارایش و اصلاح.. اگر چندسال دیگه میذاشتن هم مشکلی نبود مشکل اینه همیشه وضعم همینه مگر اینکه ازدواج کنم ک از ازدواج هم خوشم نمیاد و میترسم بیشتر بدبخت بشم.. بازم خداروشکر شرایطو برا درس خوندنم فراهم میکنن 

Intj- 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عرب نیستیم... بختیاری ایم طایفه سید.. فقط هم پدرم در این حد حساسه.. بله درسته دلخوشی هتی سادم گرف ...

ما هم لریم لبامو ژل زدم مژه هام هم کاشته 

اصلا با این چیزا کاری نداریم فقط مامانم میگه قیافت خوبه دست کاریش نکن

کاربری دست دو تا دوست 
ما هم لریم لبامو ژل زدم مژه هام هم کاشته اصلا با این چیزا کاری نداریم فقط مامانم میگه قیافت خوبه دست ...

تازه کراتین هم کردم کاشت ناخون و اینا هم همیشه   

کاربری دست دو تا دوست 
اگر یکم بینشو برداری عالی میشه

برنامم اینه ک اگه ب هر طریقی راضی نشدن، وقتی حدودای 19 20 سالم شد یخورده کمشون کنم.. مادرم مشکلی نداره بخاطر پدرم مخالفت میکنه چون شر میشه. 

حتی قبلا هم بهش گفتم کمشون کنم گفت نه چون خوشش نمیاد پنهانی کاری انجام بدیم.. 

اما شاید تا اونموقع مادرم هم راضی شد و اگر هم متوجه شد یکم برداشتم کاریم نداشت.. پدرا هم ک دیگه خیلییی دقت نمیکنن

Intj-