2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

345 بازدید | 36 پست

سلام

داشتم خواب می دیدم ک شب بود تو کوچه با مامانم میرفتیم بعد ی جایی خیمه زده بودن روضه بود ی بسته بزرگ پلاستیک هم گذاشته بودن دم در من فکرکردم برا کفشه دوتا برداشتم بریم داخل ی خانومه اومد جلومون گفت شما دعوت شدید نیت کنید ای دوتا کیسه خالی رو بگیرید.... 

تا اومد بقیشو بگه پسرم بیدارم کرد

حالا شما میدونید تعبیرش چیه یا همچین نذری. شنیدین

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

اهان راستی خیمه حضرت ابوالفضل بود

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يه چيزيم نذر اقا كنيد خيلي خوبه

فیروزه. جون تو فکر خودم بود ک دو تا کیسه مواد غذایی بدم ب دوتا خونواده فقیر اینجوری خوبه بنظرت

حتما حاجت روا میشی 

انشاءالله دوستم 

فیروزه. جون تو فکر خودم بود ک دو تا کیسه مواد غذایی بدم ب دوتا خونواده فقیر اینجوری خوبه بنظرت

عاليه مامان بزرگم تعبير خواب بلدن ميگن كيسه ها دادن كه جاش پر بشه يني خير زيادي بهتون ميرسه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1506982/نظر-بدين
عاليه مامان بزرگم تعبير خواب بلدن ميگن كيسه ها دادن كه جاش پر بشه يني خير زيادي بهتون ميرسه

مرسی عزیزم انشاءالله 

دیگه واقعا صبرم تموم شده

كوش پس 

ببخشید فرستادم ولی انگارارسال نشده

خوابم این بود یکی ازنزدیکان که تازه فوت کرده روتوخواب دیدم توی تابوت بود کفن داشت ولی صورتش ازکفن بیرون بود فقط گردی صورت 

نمیدونم تعبیرش چیه ازهرکی پرسیدم بلدنبود 

ببخشید فرستادم ولی انگارارسال نشده خوابم این بود یکی ازنزدیکان که تازه فوت کرده روتوخواب دیدم توی ت ...

مامان بزرگم اومد خونه ميپرسم چن لحظه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1506982/نظر-بدين