2777
2789
عنوان

معجزه

490 بازدید | 19 پست

اولین تاپیکم هست گفتم دراین باره بزارم که صفحه ام یه برکتی داشته باشه😃من بچه که بودم بخاطره عفونت ریه آسم گرفتم

۴سالم بود اسپری و دارو استفاده کردم خوب شدم

آسم کودکان بود و تموم شد

ازبچگی یکم تنگی نفس دارم ولی اونهمه نیست که اذیتم کنه

هرازگاهی خودشو نشون میده

فعالیت سنگین و ورزش و بیماری ها

بعد من بخاطره پانیک وسواس بیماری شدید گرفتم

سرهمین موضوع همش دکتر میرم واسه کوچکترین و بی اهمیت ترین چیزها.برای ریه ام رفتم دکتر.خانواده ام قم هستن رفتم بقیة الله تست ریه گرفتن و عکس هم گرفتم.رفتم دکتر گفت مشکلی تو عکس نیست و ریه ات کاملا سالمه ولی تست میگه آسم داری.از اونجا که وسواس بیماری دارم داشتم سکته میکردم.میزدم اینترنت نوشته بود آسم بعضی وقتا باعث مرگ میشه. اومدم رفتم شهریار دکترگفت خاتم تست یه ذره مشکل داره ولی شما آسم داری دارو داد ۲هفته مصرف کردم.وجالب اینکه سر این آسم انقدر استرس کشیدم که چندین بار پانیک شدم.یکبار ضربان قلبم بخاطره پانیک رفت روی ۱۶۰.و بستری شدم.خلاصه ۷تومن به بیمارستان دادم.اومدم دیدم من دارم بدتر هم میشم.سرنماز انقدر گریه کردم گفتم خدایا داری بابیماری امتحانم میکنی باشه.حکمتت و شُکر ولی من شرمنده شوهرم دارم میشم.تاالان بخاطره آسم ۱۰میلیون این بنده خدا خرج کرده به حق امام علی که عید غدیره به زحمتی که اون برا پول در اووردن داره میکشه رحم کن گناه داره.راستش خودمم  طاقت یه بیماری مزمن که قراره تا آخره عمر باهام بمونه رو ندارم.من ۲۰سالمه رحم کن بهم به حق امام حسین نیت کردم .رفتم یه دکتر پیدا کردم تو تهران که توبیمارستان مسیح دانشوری کارمیکنه.ازاونجایی که بهترین دکترهای تنفسی تو این بیمارستانه گفتم برم اینجا.رفتم گفت خانومم تست شما اشتباه گرفته شده اینو کدوم خ ر ی گرفته؟؟؟؟گفتم والا اینجا تست دادم.گفت یباردیگه تست بده دادم تومطب خدایی با اینکه تهران بود خیلی ارزون بود.بردم نشون دادم .🥺😭گفت خانم شما اصلا آسم نداری😭😭قربون امام علی برم قربون امام حسین بشم.حتی اگر تست اشتباه بوده.ممکن بود واقعا درست دربیاد چون چندتا دکتر رفتم دارو دادن.گفت ویروس داری بخاطره همین الان سینه درد داری.بااینکه ویروس داشتم با این اوضاع تست عالی بود.خلاصه هیچ وقت از خدا ناامیدنشید

متوسل بشید به امام رضا امام حسین امام علی و...

طࢪفے‌حضࢪت‌شاه‌وطࢪفےحضࢪت‌ماه.. بهتࢪین‌جاےِ‌جھان‌است‌بین‌الحࢪمین!(:❤️🦋❤️‍🩹️ 

میشه برام دعام کنید؟خواهش میکنم

بله البته من خانواده ام قم هستن زیاد میرم میام رفتم حرم برام نذر ۴۰تا زیارت عاشورا میکنم که خودم خیلی ازش حاجت گرفتم

جسارتا مشکلت چیه ؟بگو شاید تونستم حداقل دردودل کرده باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله البته من خانواده ام قم هستن زیاد میرم میام رفتم حرم برام نذر ۴۰تا زیارت عاشورا میکنم که خودم خیل ...

مشکلم رو سیاهی و شرمندگیه 

خواهش میکنم بیشتر نپرسید 

فقط خواهری کن و برام دعا کن الهی به حق امام حسین هر چی میخوای خدا بهت بده 😭

مشکلم رو سیاهی و شرمندگیه خواهش میکنم بیشتر نپرسید فقط خواهری کن و برام دعا کن الهی به حق امام حسین ...

دشمنات شرمنده رو سیاه چشم گلم

حتما انشالله هرآنچه که صلاح هست برات اتفاق بیوفته و لذت ببری🌻💕

قربونت برم الهی خیر ببینیمیشه بعد اینکه دعام کردین بهم اطلاع بدین؟🌹

بله حتما.فقط من این روزها که دعا میکنم برات سرنماز.منتهی برای عاشورا تاسوعا رفتم قم.برات نذر زیارت عاشورا بکنم میتونی ۴۰شب بخونی؟هرشب یه دونه

من دیگه انقدر خوندم زیارت عاشورا واسه نذرهایی که کردم حفظ شدم.اولش یه ذره سخت میاد ولی دیگه سبک میشه

اگه میتونی حتما بخونید چون واقعا حاجت میده

بله حتما.فقط من این روزها که دعا میکنم برات سرنماز.منتهی برای عاشورا تاسوعا رفتم قم.برات نذر زیارت ع ...

ممنون میشم 

اره اره حتما 

همین الانشم چله زیارت عاشورا دارم که یک محرم تموم میشه

ممنون میشم اره اره حتما همین الانشم چله زیارت عاشورا دارم که یک محرم تموم میشه

اهان خب پس .من هروقت رفتم حرم عکس میفرستم برات .اطلاع میدم بهت گلم

اجی من یه ساله هرشب با گریه میخابممیشه دعا کنی من و مصیب ازدواجمون جور شه بهم برسیماسمم هاناهمونجوری ...

سلام گلم.ببین من برای خودم دعا کردم گرفت تنها رازش میدونی چیه؟؟

اینه که خدا گفت بمیر بمیری.گفت نه باید قبول کنی.من به حکت خدا ایمان اووردم.من حتما برای شما دعامیکنم.وخودمم محتاجم به دعای شما عزیزم.ولی از حکمت خدا غافل نشو اصلا

بزار یه چی از خودم تعریف کنم

اجی من یه ساله هرشب با گریه میخابممیشه دعا کنی من و مصیب ازدواجمون جور شه بهم برسیماسمم هاناهمونجوری ...

ببین من پسردایی پدرم چندین سال بود منو میخواست.منم خوشم میومد ازش. ولی به مرور بهم علاقه مندشدیم طوری که واقعا دیوانه وار همو می‌خواستیم

۳سال اومد خواستگاریم پدرم گفت نه که نه

من بخاطره اون صبرکردم گفتم بچه ایم خانواده اعتماد نمیکنن.بزرگ میشیم میتونیم قانعشون کنیم.خدایی هم بچه بودیم۲۰سالش بود من ۱۵خلاصه

من تا۱۸صبرکردم یبار سر شام من فهمیدم اینا اومدن قم.منم گفتم وای بازم اومدن خواستگاری نشستم پدرم قانع کردم که این پسر خوبه و فلان که دیگه راضی شد.سرشام بودیم که عموم اومد خونمون گفت آره امشب پسردایی بله برونشه.رفتن خواستگاری.خواستگاری کی ؟؟رفیقم😐چرا ؟چون من گفتم یکم صبر کن.اون حتی نتونست صبرکنه.همون جا گفتم خدایا واقعا دمت گرم این یعنی چی آخه.من خیلی ضربه خوردم شب و روزم گریه و زاری هیچی نمیخوردم.تا همسرم اومد خواستگاریم خداشاهده همش به اون روزا خندم میگیره میگم من از چیه اون خوشم اومد.الانم فهمیدم اهل قلیون و اینجور چیزاش من بدم میاد از اینجور چیزا.تازه خیلی کارهای زشت هم میکنه که واقعا واسه هیچ خانومی قابل تحمل نیست.حالا خداروشکر الحمدلله یه شوهر دارم که مثل مامانم مهربون و دلسوزه.همیشه خدا یه حکمتی تو کارش داره.انشالله اگر قسمتت بود و صلاحت در این ازدواج بود بشه. ومن دعا میکنم اگر صلاحت در این ازدواج باشه 

ازدواجتون صورت بگیره 

توهم همین دعا رو بکن هیچ وقت هیچ چیزیو به زور از خدا نخواهیااا