2777
2789
عنوان

حس تون چیه

46 بازدید | 5 پست

اگه ی جایی کار کنید بفهمید همکارتون ک افغانی ام هست دقیقا با همون عنوان و تایم کاری 

حقوقش از شما ۲م بیشتره حس تون چیه ؟ 

و شما ۲تا وظیفه داشته باشی و اون یکی 

تازه صاحب کار همیشه ام ازت طلب کار باشه ..

حسم اینه ک باید جا باز کنیم مملکت مال اوناس

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو دانشگاها هم پر شدن🗿

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

غیرقانونیه؟گزارشش میدم بیان جمعش کنن پرت کنن از ایران بیرون

البته اونم مثل گاو سرشونو میندازن پایین و دوباره برمیگردن

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
غیرقانونیه؟گزارشش میدم بیان جمعش کنن پرت کنن از ایران بیرونالبته اونم مثل گاو سرشونو میندازن پایین و ...

🗿🤣