2777
2789
عنوان

پانیک دارم

255 بازدید | 13 پست

سلام به همگی دوستان من حمله های عصبی و اضطرابی پانیک دارم و کلاس هشتم هستم بچه ها مسخره میکنن جو خونمون شدیدا متشنج و من گاهی اوقات که خاطره یا افکار منفی میاد تو ذهنم یا بعد دعوا و مشکلات بم پانیک دست میده و خب تو مدرسه هم اینجوری شدم و بچه ها مسخره کردن مدرسه غیر انتفاعی هم هست شما اگر پانیک دارید و بهتون حمله دست میده چیکار میکنید؟ که بقیه مسیرتان نکنن و چیکار میکنین که زود تر تموم شه

آسم دارم و خانوادم فکر می‌کنند حمله آسمه ولی خب نیست چون هم خودم تحقیق کردم و هم مادر دوستم دکتر بود پرسیدم گفت پانیک داری😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید از روش توجه برگر انی استفاده کنی....زمانی ک پانیک شروع میشه تلاش کن در مورد موضوعی ک دوست داری فکر کن ذهنتو مشغول کن...ب دوستای صمیمیت بگو اون لحظه باهات حرف بزنن حواست پرت شه

واینکه ب مامانتم بگو حمله پانیک با آسم فرق داره....اگه شدید شد یا بیشتر شد برید روانشناس

وووااااووو دختر اشک ما رو در آوردی ... این همه مشکلات داری اونوقت پدر و مادرت بیخیال هستن. سریع اول پزشک متخصص داخلی بعد اگر گفت پزشک روانپزشک دارو باید مصرف کنی...

یعنی اینار مادر و پدرت نمیدونن ... به حرف های اینجا توجه نکن دختر خوب ... حتما پزشک ... هنوز خیلی جوانی تحت درمان قرار بگیری که انشالله رفع بشه. سریع فردا پزشک برو