2789
عنوان

مو مش کردید

475 بازدید | 10 پست

موهاتون وز شد یا نه؟

و اینکه موهای قبل مشتون چطور بود صاف بوده و نرم یا نه از اول فر بوده یا وز بوده؟

هوس کردم موهامو مش کنم تابحال انجام ندادم چون میگفتم مجردم سنمو بالا نشون میده و از این حرفا الان میخوام انجامش بدم و موهای خودم شلاقی و صافه فقط میترسم وز و فر بشه 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مش کردی بعدش پروتئین کن موهاتو با مواد خوب

پس وز میشه

پروتئن الکیه گل همون کراتینست اسمشو تغییر دادن یکسری ویتامین میزنن

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
موهام فرن بعد مش وز شدن و خشک و الان هم ریزش مو گرفتم مش نکن اگر هم مش کردی مش با کلاه نکن

ای وای 

با نظرتو کاملا پشیمون شدم

سالن خوب برو و با مواد خوب برات کار کنن و خودت هم جنس موی خوب داشتی باشی و حسابی روغن تراپی کنی سرم های مقوی بزنی و مکمل تقویت مو مصرف کنی و بهشون برسی هم براق و درخشان هستند هم دکتر ریزش و وز و خشکی نمیشه 

موی لخت و نسبتا چرب همیشه برای لایت و مش عالی جواب میده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ای وای با نظرتو کاملا پشیمون شدم

از قبل عید در به در از این دکتر به اون دکتر میرم برا ریزش موهام

خیلی نازک شدن 

یعنی حجمشون نصف شده

مخصوصا از جلوی سرم🥲

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

سالن خوب برو و با مواد خوب برات کار کنن و خودت هم جنس موی خوب داشتی باشی و حسابی روغن تراپی کنی سرم ...

منم موهام چرب و لخته پر هست موهام ولی ساقه موهام ضخیم نیست و نازکه