2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا سخت ترین دوران توی رابطه دوران سربازیه اما میدونی چیش قشنگه؟ اینکه بیشتر از قبل قدرتو میدونه کع توی این شرایط تحمل کردی کنارش بودی وفادارش بودی آخه هر دختری اینکارارو نمیکنه

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

واقعا سخت ترین دوران توی رابطه دوران سربازیه اما میدونی چیش قشنگه؟ اینکه بیشتر از قبل قدرتو میدونه ک ...

ی مرخصی داشت اومد با بغض گفت یکی از دوستام زنگ زده دوست دخترش گفته کات تموم حالش بد بوده 

اون موقع من ی روز گوشیم خاموش بود خراب شده بود کلی زنگ زده بود نگران شده بود 

بعد گفتم ی سوال چ فکری کردی خاموش بودم 

گفت هیچی بخدا مثل چشام بهت اعتماد دارم گفتم چقدر تو پرویی ترس از دادن منو نداری 😁😁😁😁😁

ی مرخصی داشت اومد با بغض گفت یکی از دوستام زنگ زده دوست دخترش گفته کات تموم حالش بد بوده اون موقع من ...

اینو گفتی یادم اومد توی آموزشی بود یه روز زنگ زد بهم تا سلام کرد گفت چرا موهاتو گیس نکردی بهم بدی؟ گفتم یعنی چی گفت همین که گیس میکنن میزارن توی دستبند میکنن تو دستشون گفتم وقتی اومدی برات میزارم. نگو اونجا تو دست یه نفر دیده بود دلش تنگ شده بود اینطور میگفت🤭

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

2790
2778
2791
2779
2792