2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Lifeguard و به شدت مدتیه متنفر شدم ازش و نمیخوام دیگه برم استخر دو ماهه اصلا پامو استخر نمیذارم هر چ ...

نجات غریق منظورته؟

چرا به نظرم خیلی شغل جالبیه

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

خانه دار و مادر .....سختیش اینه دایم الکاری و حقوق و مزایا نداری بیمه بازنشستگی نداری به چشم همه بیکاری ،یکنواخت و حوصله سر بره،فرسایس جسمی ندارها اما فرسایش روحی داره...خوبیش هم اینه که آقا بالاسر نداری و تو گرما و سرما تو خونه ای

هرجا مشاعره بود تگم کنید

ان شالله میشی گلم خوبی داره خبلی بدیم داره ب هرحال مثل بقیه شغل ها

ممنون انشاالله

درسته ولی فضای کاریش خیلی خوبه همین ک با بچه ها کار میکنی عالیه خستگی داره ولی حس خوبش بیشتره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
نجات غریق منظورته؟چرا به نظرم خیلی شغل جالبیه

آره گلم 

حوصله میخواد و صبر 

من عاشقشم ولی دیگه حوصله ادامه دادنشو ندارم 

چون از ۵ سالگی چشم باز کردم توی استخر بزرگ شدم نیاز دارم دور باشم ازش ی مدتی

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

اگه بخوام آزمون امسال قبول بشم چند وقت قبلش باید شروع کنم به خوندن و روزی چند ساعت؟

من۳ماه خوندم تقریبا روزی۱۰ساعت

البته من هیچ امتیازی نداشتم اگ متاهل باشی و فرزندهم داشته باشی خیلی راحتتر نمره قبولی میگیری و دوماه خوندنم کافیه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
آره گلم حوصله میخواد و صبر من عاشقشم ولی دیگه حوصله ادامه دادنشو ندارم چون از ۵ سالگی چشم باز کردم ت ...

آها آره خب آدم بعضی وقتا خسته میشه 

به هر حال امیدوارم موفق باشی با هر شغلی عزیزم❤️💋

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍