2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

Lifeguard و به شدت مدتیه متنفر شدم ازش و نمیخوام دیگه برم استخر دو ماهه اصلا پامو استخر نمیذارم هر چ ...

نجات غریق منظورته؟

چرا به نظرم خیلی شغل جالبیه

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

خانه دار و مادر .....سختیش اینه دایم الکاری و حقوق و مزایا نداری بیمه بازنشستگی نداری به چشم همه بیکاری ،یکنواخت و حوصله سر بره،فرسایس جسمی ندارها اما فرسایش روحی داره...خوبیش هم اینه که آقا بالاسر نداری و تو گرما و سرما تو خونه ای

ان شالله میشی گلم خوبی داره خبلی بدیم داره ب هرحال مثل بقیه شغل ها

ممنون انشاالله

درسته ولی فضای کاریش خیلی خوبه همین ک با بچه ها کار میکنی عالیه خستگی داره ولی حس خوبش بیشتره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
نجات غریق منظورته؟چرا به نظرم خیلی شغل جالبیه

آره گلم 

حوصله میخواد و صبر 

من عاشقشم ولی دیگه حوصله ادامه دادنشو ندارم 

چون از ۵ سالگی چشم باز کردم توی استخر بزرگ شدم نیاز دارم دور باشم ازش ی مدتی

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

اگه بخوام آزمون امسال قبول بشم چند وقت قبلش باید شروع کنم به خوندن و روزی چند ساعت؟

من۳ماه خوندم تقریبا روزی۱۰ساعت

البته من هیچ امتیازی نداشتم اگ متاهل باشی و فرزندهم داشته باشی خیلی راحتتر نمره قبولی میگیری و دوماه خوندنم کافیه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
آره گلم حوصله میخواد و صبر من عاشقشم ولی دیگه حوصله ادامه دادنشو ندارم چون از ۵ سالگی چشم باز کردم ت ...

آها آره خب آدم بعضی وقتا خسته میشه 

به هر حال امیدوارم موفق باشی با هر شغلی عزیزم❤️💋

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍