2789
عنوان

جوش داخل گوش

2956 بازدید | 18 پست

وقتی هندفیزی میزارم درد میگیره و دست میزنم هم کمی درد میگیره

یه جوش کوچولویی حس میکنم قشنگ با انگشت تقریبا نرسیده به سوراخ گوشمه

ولی داخله هر کار میگنم نیمتونم ببسنم

مامانم دیده میگه غده چربیه میره

دلی من الان ۱ ساله تو کوشه حس میکنم بزرگ تر شده کیست میست نباشه

قشنگ حس میکنم یه جوشه داخل گوشم ولی ه. چی عکس میندازم اون پشته مشخص نمیشه چیکارش کنم

خطرناکه؟

اگر نره چی

اگر نره عمل میخواد خالی شه؟

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
برا من‌چن بار اینجوری شره مخصوصا وقتایی که هندزفری میزارم خودش میره

عه دقیقا منم چند بار هندزفیری گذاشتم اینجوری شد قبلا اینجوری نبود

اخه الان یه ساله نرفته 

اگر نره کیست میگیرم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم گاهی درمیاد و خودش میره

اگه نگرانی برو دکتر گوش و حلق و بینی 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

منم گاهی درمیاد و خودش میرهاگه نگرانی برو دکتر گوش و حلق و بینی

دکتر که والا مامانم میگه واسه همچین چیز پیش پا افتاده ای نمیخواد بری

ولی مطمئنین میره؟

یه ساله ها

منم گاهی درمیاد و خودش میرهاگه نگرانی برو دکتر گوش و حلق و بینی

دکتر که والا مامانم میگه واسه همچین چیز پیش پا افتاده ای نمیخواد بری

ولی مطمئنین میره؟

یه ساله ها

فک نمیکنم برا من البته حالت جوش داشت چون خشک میشد یا می‌ترسید خون میومد بعدم میرفت

عه 

خب مال من یه جوش سفته و نمیرهههههه

دکتر که والا مامانم میگه واسه همچین چیز پیش پا افتاده ای نمیخواد بریولی مطمئنین میره؟یه ساله ها

یادمه یه بار یه مدت طولانی بودش ولی یادم نمیاد چه مدت

خب دکتر عمومی برو اونا هم نگاه میکنن راهنمایی میکنن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یادمه یه بار یه مدت طولانی بودش ولی یادم نمیاد چه مدتخب دکتر عمومی برو اونا هم نگاه میکنن راهنمایی م ...

کلا نمیزارهبرم دگتر میگه که دکترا بد تر استرس میدن

الان نگرانم یه تایپک دیدم کاربره گوشش جوش زده بود بزرگ بود عفونت و خون ازش میومد

بعد این اگر مثلا خوب نشه عمل میخواد؟

یادمه یه بار یه مدت طولانی بودش ولی یادم نمیاد چه مدتخب دکتر عمومی برو اونا هم نگاه میکنن راهنمایی م ...

ببین الان نگا کردم تو جفت گوشمه

فک کنم به چوخ رفتم