2789
عنوان

حسرت گذشته

1428 بازدید | 16 پست

خانوما من اون موقعی ک ازدواج کردم تحت ی سری شرایط خانوادگی جواب  دادم و شوهرمم بد نیس ولی درسطح من واقعا نیست از نظر مالی هم خونه و ماشین نداریم درصورتی ک پدرشون وضعش خوبه اصلا کمک نکردن..اخلاق خوب اینه ک تاحالا بعد ۵ سال داخل گوشیم سرک نکشید و خسیس و بهم گیر نمیده.اخلاق بدش اینه ک میخاد ادایه مرد سالاریو دربیاره و اهل رمانتیک بازی و قربون صدقع اصلا نیست.ولی با بچشچ اره.هرموقع پول هم داشته باشه میده درحد توانش.

ولی محبت و تو درون داره.نمیتونه بروز بده.درصورتی ک من خیلی برونگرا و خوش خنده بودم از وقتی ازدواج کردم تو خودمم..امروز بعد ازسال ها پسر اقواممونو دیدم  ک اومدن دعوتمون کنن برا عروسیش.اقوام درجه اول بودن اون موقع ها همش ب من پیام میداد ابراز علاقه میکرد ولی بخاطر شرایطش نیومد جلو .ولی خیلی پسر خوبی و باخانواده بودو هستن.امروز دیدمش یهو قلبم ریخت دلم ب حال خودم سوخت  حسرت خوردم ک چرا صب نکردم باهاش ازدواج کنم..واازدواجم خ دو دل بودم .حتی گریه کردم ک خودم سبک کنمم.اینجا اومدم ک آروم شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هر آدمی بدی های خودشو داره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من پسرم.

من پارسال دختری که خودموکشتم ولی خانوادم نیومدن بریم خاستگاری ازدواج کرد تو عروسیشم خیلی رقصیدم کلیم گریه کردم ولی الان بهترین آرزوارو براش دارم واقعا شوهرشم دوسدارم چون آدم عاقلیه.

خانوم این خیانته ب شوهرتون ک فکرشوبکنین مگه شما چی کم دارین خوشبختی باآرامش خوابیدنه ،مدیون کسی نبودنه،فقط پولوماشین نیست.

شاکرباشین

من پسرم.من پارسال دختری که خودموکشتم ولی خانوادم نیومدن بریم خاستگاری ازدواج کرد تو عروسیشم خیلی رقص ...

چی بگم برادر.شاید چون فامیلم بود خوشبخت میشدیم میتونست داسوزم باشه

چی بگم برادر.شاید چون فامیلم بود خوشبخت میشدیم میتونست داسوزم باشه

منم فامیلم بود خونوادشم راضی بودن فقط خواهرم نخاست چون دخترعموی شوهرش بود .فکمیکرد ماازدواج کنیم اگه اتفاقی بیفته زندگی اونم خراب میشه .

این فکرها توی ذهن میاد ولی نتیجه ای نداره،دیگه فایده ای نداره،راستش من اصلا از ازدواج فامیلی خوشم نمیاد،فقط دردسره،فقط تو میهمانی هاشون خوش میگذره ،همه همدیگه رو می شناسند،از خاطرات قدیم میگن و تمام

سعی کن با شوهرت دوست بشی و اینکه خودت برو سرکار،غصه هم نخور

تو پسری قضیت خ فرق داره

الان شوهرت چ عیبی داره چی ازاون پسره کم داره.

مهم ترین فاکتور طرف مقابل تو ازدواج از خودگذشتگیوفدا کاریه 

شوهرت اگه اینو داره حتی اگه دیگه هیچی نداشته باشه پس بدون ازدواجت موفقه