2777
2789
عنوان

شام چی خوردین

206 بازدید | 32 پست

کجا بودین چیکارا کردین 

من ک خودم دیروز مهمون دوستم بودم تا صبح از وقتی هم ک اومدم هیچ کار مفیدی نکردم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

من هنوز ناهارم نخوردم😑

صبحونه خوردم شلوار شوهرم رو درست کردم 

ناهار درست کردم 

ورزش کردم 

از ظهر تا الآنم دارم فیلم میبینم 

منتظرم شوهرم تا نیم ساعت دیگه برسه ناهار و شاممون رو بخوریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ببخشید بابت کامنت بی مورد اگر سراغ دارین کسی به نائب نیاز داشت نائب ختم قرآن نائب تلاوت نماز و روزه قضا ،نائب نماز حرز امام جواد خدا خیرت بده معرفیم کنید ♥️♥️ 09937728735 شماره من 🙏🙏

دخترک تنها
من هنوز ناهارم نخوردم😑صبحونه خوردم شلوار شوهرم رو درست کردم ناهار درست کردم ورزش کردم از ظهر تا الآ ...

خسته نباشی نوش جان 

منم ناهرر نخوردم شامم منتظریم حاضر شه 

الویه جاتون سبز🤩🤩

اخخخ من دوستم دیشب درست کرده بود خیلی خیلی خوب بود دلم خواست ولی از بس مشغپل حرف زدن بودیم کم خوردم 

نوش جونت 

اتفاقااا عصر میخواستم درست کنم تنبلی اجازه نداد 

خسته نباشی نوش جان منم ناهرر نخوردم شامم منتظریم حاضر شه

نوش جونتون عزیزم 

والا من قرمه سبزی گذاشتم حسابی هم جا افتاده هی میرم تو آشپزخونه غش و ضعف میرم و میام بیرون 

نوش جونتون عزیزم والا من قرمه سبزی گذاشتم حسابی هم جا افتاده هی میرم تو آشپزخونه غش و ضعف میرم و میا ...

وای به به 

عروسی هستیم

سرم درد گرفت بس جیغ زدن

تالارم سردددد

نگران اوناییم که میرقصن بدنشون‌نگیره

شامم خبری نیست هنوز

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...