حاجی من 400 تومن پول دادم چرا باید بیام اینجا دروغ ببافم🥴
تراپیستم 😬
درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
منطورش این نیست که دروغ نگیمنطورش اینه که حقیقتی که احتمالا فکر میکنه ازش فرار میکنی و نمیبینیش رو ب ...
میدونم
ولی خب دیگه به همون دلیلی که توی تاپیک گفتم با تراپیستم مث کف دستمم 😅😅( اشازه به نقی معمولی :/
درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
اونا اگه میخواستن حالمون خوب بشه ساعتی ۴۰۰ نمیگرفتند که دوباره بعد اینکه بیای خونه از بی پولی فشار ...
😂 😂
من یه بار بم گفت خاک تو سرت که واسه مشکلت باید بیای پیش من ، خودتو جمع کن من حال ندارم راهنماییت کنم ...
😂😂😂