2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 3426 بازدید | 107 پست

خیلی بده بخدا همش بیدارم اگه برم جایی که باشند باهام میان تو خونم خودم اذیت نمیشم چون ازشون نمی‌ترسم ولی بچه‌ها رو اذیت می کنن متاسفانه ارث لعنتی به دختر کوچیکم رسیده شوهرم اوایل باور نمی‌کرد که اذیتش میکنن چند بار خودش دید که تو خواب به دخترم حمله میکردند و از خواب بیدار میکردنش به خدا اصلا نمیشد بگیرمش دو سال .و خورده ایش بود اومدن سراغش بعد سحر نیومده بخدا بچم حالت چشماش عوض میشد آنقدر زور پیدا میکرد که نمی‌توانستیم بغلش کنیم مخصوصا به من حمله میکرد براش آیت الکرسی می داشتم تا بچمو ول کنن الان خدا رو شکر حدود سه ماه هست که دیگه نیومدن سراغش البته محافظ خودمو بهش دادم و الان خودم ضعیف شدم و چند بار خواستم تو جسم خودم تو خواب بیان

خدا جون خانواده ام رو در پناه امن خودت حفظ کن،الهی آمین

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

البته الان ازدواج کردم ، خونه پدریم به خونه کوچیک ویلایی هست طبقه بالاش زندگی میکنن و اینم بگم که خا ...

عزیزم شما چ کارایق واسه در امان ماندن میکنید؟

منو مادرم متوجه جو سنگین خونه هستیم .مامانم میبینه .من نمی بینم اما بیشتر اذیت میشم مخصوصا از طریق همزادم 

ک فک میکنم مال خونه تاثیر گذاشته رو همزاد

من به معجزه ها ایمان دارم🌝🧚‍♀️
خیلی بده بخدا همش بیدارم اگه برم جایی که باشند باهام میان تو خونم خودم اذیت نمیشم چون ازشون نمی‌ترسم ...

چ محافظی عزیزم؟من حرز جواد گرفتم اما بازم اذیت میشم

من به معجزه ها ایمان دارم🌝🧚‍♀️