2777
2789
عنوان

یاد عشق مجردی

557 بازدید | 17 پست

کیا ازدواج کردن و یاد عشق مجردی میکنن؟؟ 

گاهی وقتا تا حد خفه شدن میرم🙂🫠 

شوهرم رو خیلی دوست دارم نبودنش برام مرگه

ولی عشق مجردیم پسر خالم بود ... هنوزم ک هنوزه میسوزم از نبودنش 🙂💔 

دوسش ندارماااا اما دلتنگ خاطراتم 

هیچ مشکلی باهم نداشتیم اما نمی‌دونم چرا انگار قسمت هم نبودیم من ازدواج کردم و اونم داره همه کار می‌کنه که از ایران بره 🙂 

غم دارم.... دلم خیلی گرفته....

الان میان انگ خیانت میچسبونن و هزارتا حرف میگن بت

ولی میتونم بگم با تک تک وجودم درکت میکنم

فقط تنها فرقی ک ما داریم اینه من همسرمو دوس ندارم 

ک اونم خودش باعث شد

همین الانم دلتنگ اونی ک نیس 

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایا این خیانت نیست؟

من که حتی جایی ک ایشون هستن نمیرم 

یک ساله ندیدمش اصلا ... 

خیانت نکردم 🙂 

فکر هم نمیکنم بهش 

ولی سر ی قضیه‌ای که به اون مربوطه اسم منم اومد وسط همه ذهنم بهم ریخت 

تو که شوهرتو دوس داری لطفا بهش فکر نکن اینم خیانت حساب میشه ها....یه لحظه فکر کن جاتون عوض بشه و شوه ...

نه آجی بهش فکر نمیکنم دوسش ندارم صد بارم برگردم عقب انتخابش نمیکنم اما همیشه تا ابد عذاب میکشم چون حس میکنم دلش رو شکوندم 🙂 وقتی فهمید ازدواج کردم انقد مشت زد به دیوار دستاش خون اومد .. انقد گریه کرد انقد گریه کردم خورد شدم براش ... از این می‌سوزم ک نکنه من به اون خیانت کردم با ازدواجم ؟

از زندگیتون لذت ببرینبه حکمت خدا اعتماددکنیناگه مناسبدبودین میشد

اره درسته ... قسمت هم نبودیم 🙂 اما از این ناراحتم از این می‌سوزم هی به خودم میگم دلشو شکوندی

خیانت کردی بهش ... 

فک میکنم با ازدواجم بهش خیانت کردم 

اینطور هست ؟ 

بخدا بهش فکر نمیکنم که بگم خیانت میکنم به شوهرم یا میبینمش یا هرچیز دیگ با اینکه پسرخالمه ولی یک ساله ندیدمش 

اره درسته ... قسمت هم نبودیم 🙂 اما از این ناراحتم از این می‌سوزم هی به خودم میگم دلشو شکوندیخیانت ک ...

خیانت به اون

نه

بی خیال

زندگبت همسرت

اگه شما رو میخواست نمیذاشت ازدولج کنین

آقا محمدرضا ۳۵ ساله

نه آجی بهش فکر نمیکنم دوسش ندارم صد بارم برگردم عقب انتخابش نمیکنم اما همیشه تا ابد عذاب میکشم چون ح ...

نه عزیزم نه عقدش بودی نه نامزدش بودی هیچ تعهدی بهش نداشتی اونم اگه خیلی براش مهم بود یه اقدام عاقلانه تر باید میکرد و قدمی برمیداشت خودزنیش چه کاری از پیش برد؟

حالا هم که داره میره یه درصد هم به شما فکر نمیکنه و به فکر پیشرفت خودشه شما هم خیالت راحت باشه شوهر خوبی داری زندگی خوبی کن

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
نه عزیزم نه عقدش بودی نه نامزدش بودی هیچ تعهدی بهش نداشتی اونم اگه خیلی براش مهم بود یه اقدام عاقلان ...

همیشه می‌گفت اگه ی روزی خودت تصمیم بگیری با کسی دیگ ازدواج کنی دخالتی نمیکنم اما اگه اجبار خونواده باشه همه کار میکنم ، خواست خودم بود ! 

و قول داد بهم اگه ی روزی بهم نرسه از ایران بره 🙂 چون گفت بعد من کسی رو اینجا نداره .... فوتبالیسته من مطمئنم حتی شادی گلش هم اول اسم منه 💔 حتی شماره پیرهنش هم تاریخ تولد منه 

همیشه می‌گفت اگه ی روزی خودت تصمیم بگیری با کسی دیگ ازدواج کنی دخالتی نمیکنم اما اگه اجبار خونواده ب ...

ببین با این چیزا فکر خودتو خراب نکن شما یه بار فرصت انتخاب داشتی و انتخابتم کردی الان دیگه پشت سرتم نگاه کن ببین خودت میگی بهش فکر نمیکنم ولی حواست به شماره پیرهنش هست پس فکر میکنی اینا کار شیطونه بیخیالش باش اصلا بهش توجه نکن حتی اگه مطمئن باشی که اون بازم تورو میخواد نباید لحظه ای بهش فکر کنی بالاخره اونم یکیو پیدا میکنه

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین