2777
2789
عنوان

کیا کم حرفن

255 بازدید | 12 پست

من توی جمع ها تا کسی باهام حرف نزنه حرف نمیزنم ولی اگه از کسی خوشم بیاد و صمیمی شم زیاد حرف میزنم وگرنه اگر با کسی حال نکنم اصلا خیلییی کم حرف میزنم و سمت کسی نمیرم که باهاش گرم بگیرم کسی مثل من هست ؟

و من خودمو همینجوری که هستم دوست دارم ولی بقیه خیلی رو مخمن  که هی پشت سرم حرف میزنن میگن یخه یا افسرده هست...

من 

و واقعا دلم میخواد با پشت دست محکم بزنم تو دهن اونایی که میگن چرا انقد ساکتی 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین طور😕نمیدونم چرا خوشم نمیاد بیخود از هر دری حرف بزنم.جاریم برعوس منه دائم درحال حرف زدنه،بیخودم هی میخنده😁

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من و واقعا دلم میخواد با پشت دست محکم بزنم تو دهن اونایی که میگن چرا انقد ساکتی

دقیقا با خودمون با ساکتیمون مشکلی نداریم دیگران رو مخن که هی گیر میدن یا واست حرف در میارن

اکثرا درونگراها این مدلی هستن 

نه عزیزم مشکلی نداری و نرمالی 

ولی اطرافیانت نرمال نیستن انگار ، دیگه تو این دوره زمونه همه میدونن درون‌گرایی و برون‌گرایی و اینا چیه 

ولشون کن بزار بگن اونا که به خودشو زحمت ندادن دو تایپ معروف شخصیتی رو بخونن و یادبگیرن دیگه چه انتظاری ازشون داری 

منم همین طور😕نمیدونم چرا خوشم نمیاد بیخود از هر دری حرف بزنم.جاریم برعوس منه دائم درحال حرف زدنه،بی ...

خب هر کس یه شخصیتی داره باید به هم دیگه احترام بزاریم