2777
2789
واسه خودم ناراحتم واسه اینکه برا همچین کاری دیر کردم🥲🥲

واسه کدوم کار؟

من دو بار سابقه خودکشی داشتم درسته شاید قبلش احساسی پیش بری بگی نه من واسه هیچکی مهم نیستم ولی اینجوری نیست من تک تک این لحظات رو تجربه کردم حتی وقتی اقدام کردم همش درونم می‌گفت میخوای کجا بری چرا نمیخوای بری یچیزی توی درونم می‌گفت نکن ... با منطق پیش برو هر مشکلی حتما ی راه حلی داره بشین با یکی صحبت کن تا یکم خالی شی سعی کن تنها نباشی بعدشم شاید با خونوادت دعوا کردی ولی درنظر بگیر تو خیلی واسشون عزیزی 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جهنم ندیدی ولی من تجربشو داشتم خیلی بده صدای جیغ هاشون ضجه هاشون التماس هاشون شنیده نمیشه باور کن از ...

مهم اینه غم و رنجی که رو شونه هامه تموم میشن 🙂

اخخ اصلا فکرشو کننن

نمیخام ک با گفتنش خودتو زجر بدی یه فکر دیگه بکن بخدا عاقبت نداره این کارا پشیمون میشی

باور کن زنده بودنم زجره 

اگه بم میگفتی کارمو اسونتر میکردی☺️🖤

عب نداره منکه تا صب یه راهی پیدا میکنم ک

تا حالا شده عزیزت جلوتر نفسای آخرشو بکشه تا حالا شده مادرت مریضی بدی بگیره تا حالا شده بگن عزیزت با مرگ فاصله نداری تا حالا شده همین تازگی و عزیزتو ازدست بدی تا حالا شده زندگی دستش رو روی گلوت بذاره من همیه اینارو کشیدم ولی هیچوقت به خودکشی فکر نکردم

باور کن زنده بودنم زجره اگه بم میگفتی کارمو اسونتر میکردی☺️🖤عب نداره منکه تا صب یه راهی پیدا میکنم ...

خدا ب داد دلت برسه  انشالا ک ب جای تلاش کردن منصرف شی از این کار 🙂💔

واسه کدوم کار؟من دو بار سابقه خودکشی داشتم درسته شاید قبلش احساسی پیش بری بگی نه من واسه هیچکی مهم ن ...

من خیلی وقته باز تو فکر خودکشیم 

قبلاً آره میگفتم زندگیه 

بالا پایین داره 

صبر داشته باش 

اما دیگه صبری نمونده 

خستم عع همچی

تا حالا شده عزیزت جلوتر نفسای آخرشو بکشه تا حالا شده مادرت مریضی بدی بگیره تا حالا شده بگن عزیزت با ...

اخی عزیزم چه صبری دارییی🥲🙂

حالا اگه من بهت بگم که همه ی اینارو باز تو خلاصه هم کنی تو یه درد ، من دوبرابرشو کشیدم 

بدترش می‌دونی چیه ؟

تو دلت نگهش داری ک از درون تورو متلاشی کنه